HD 4350 Overclock performansı

Kurallar bölümünde böyle bir yazı okumadığım için raporladım. Eğer dedikleriniz doğruysa kusura bakmayın.

Bende HD 6750 var AMD Catalyst Control Center ne kadar frekansa izin veriyorsa açtım. Ama yanında fan hızınıda arttırdım. Bende bir sorun yaratmadı. Ama MSI kombustor ile deneyerek yaparsanız 5-10 FPS arası bir artış olabilir.

Kurallar bölümünde böyle bir yazı okumadığım için raporladım. Eğer dedikleriniz doğruysa kusura bakmayın.

Şimdi yanlış anlamaması için etiketlemeyeceğim fakat MURAT0538 hocamız idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam, AIDA64 raporu almamız için imzasına link koymuştu. Bize de "İmzamdan rapor oluşturup buraya atın." diyordu mesela.

Evet ondan yapacağım teşekkür ederim.
Overclock hakkında bana yardım edebilecek varsam tamamen DC verirse memnun olurum.

MSI kombustor ile deneme yaparken sıcaklık 75-80 dereceyi geçiyorsa daha arttırmayın veya görüntü donuyorsa en son denediğiniz sıkıntısız frekansı deneyin.

MSI kombustor ile deneme yaparken sıcaklık 75-80 dereceyi geçiyorsa daha arttırmayın veya görüntü donuyorsa en son denediğiniz sıkıntısız frekansı deneyin.

Hocam Discord verebilir misiniz tam anlayamadım da sizden yardım alabilirsem tamamen çok mutlu olurum.

Discord kullanmıyorum. O konuda yardımcı olamayıcam kusura bakmayın ama kaynak video önerebilirim.(isterseniz)

Bu videodan destek alabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…