Kuralları biliyorum, hatta belki de raporlamışsınızdır fakat imzaya link bırakıp oradan direktif verilebiliyor. Sistemi imzaya yazıp da "sistemim imzamdadır" diye bir şey yazılırsa eğer sizin dediğiniz kuralın ihlali oluyor.
Bende HD 6750 var AMD Catalyst Control Center ne kadar frekansa izin veriyorsa açtım. Ama yanında fan hızınıda arttırdım. Bende bir sorun yaratmadı. Ama MSI kombustor ile deneyerek yaparsanız 5-10 FPS arası bir artış olabilir.
Şimdi yanlış anlamaması için etiketlemeyeceğim fakat MURAT0538 hocamız idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam, AIDA64 raporu almamız için imzasına link koymuştu. Bize de "İmzamdan rapor oluşturup buraya atın." diyordu mesela.
Bende HD 6750 var AMD Catalyst Control Center ne kadar frekansa izin veriyorsa açtım. Ama yanında fan hızınıda arttırdım. Bende bir sorun yaratmadı. Ama MSI kombustor ile deneyerek yaparsanız 5-10 FPS arası bir artış olabilir.
MSI kombustor ile deneme yaparken sıcaklık 75-80 dereceyi geçiyorsa daha arttırmayın veya görüntü donuyorsa en son denediğiniz sıkıntısız frekansı deneyin.
MSI kombustor ile deneme yaparken sıcaklık 75-80 dereceyi geçiyorsa daha arttırmayın veya görüntü donuyorsa en son denediğiniz sıkıntısız frekansı deneyin.