HD 4350 Overclock performansı

Kuralları biliyorum, hatta belki de raporlamışsınızdır fakat imzaya link bırakıp oradan direktif verilebiliyor. Sistemi imzaya yazıp da "sistemim imzamdadır" diye bir şey yazılırsa eğer sizin dediğiniz kuralın ihlali oluyor.
Kurallar bölümünde böyle bir yazı okumadığım için raporladım. Eğer dedikleriniz doğruysa kusura bakmayın.

Bende HD 6750 var AMD Catalyst Control Center ne kadar frekansa izin veriyorsa açtım. Ama yanında fan hızınıda arttırdım. Bende bir sorun yaratmadı. Ama MSI kombustor ile deneyerek yaparsanız 5-10 FPS arası bir artış olabilir.

Kurallar bölümünde böyle bir yazı okumadığım için raporladım. Eğer dedikleriniz doğruysa kusura bakmayın.

Şimdi yanlış anlamaması için etiketlemeyeceğim fakat MURAT0538 hocamız idi herhalde yanlış hatırlamıyorsam, AIDA64 raporu almamız için imzasına link koymuştu. Bize de "İmzamdan rapor oluşturup buraya atın." diyordu mesela.

Bende HD 6750 var AMD Catalyst Control Center ne kadar frekansa izin veriyorsa açtım. Ama yanında fan hızınıda arttırdım. Bende bir sorun yaratmadı. Ama MSI kombustor ile deneyerek yaparsanız 5-10 FPS arası bir artış olabilir.

Evet ondan yapacağım teşekkür ederim.
Overclock hakkında bana yardım edebilecek varsam tamamen DC verirse memnun olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı