HD 4350 sistemle Windows 11'e geçilmeli mi?

Windows 10'un tamamen oturmuş bir sistem olduğu kanısına nereden vardın? Windows 10'un en son güncelleme notlarına bakarsan hala bir sürü hata düzeltildiğini görürsün. Bu durumda da ne kadar stabil olduğunu sonuna kadar tartışırız. Windows 11 bugün yayınladığı güncellemeyle daha da iyi hale geldi. Benim bilgisayarımda Windows 11 Windows 10'dan daha iyi performans veriyor. Forumda Windows 11'e karşı gereksiz bir ön yargı var. RAM'in yeterli olduğu ve sadece işlemcinin desteklenmediği durumda Windows 11 gayet güzel çalışıyor. İnsanları yanlış yönlendirmenin manası yok.
Çünkü uzun zamandır Windows 10 kullanıp hiç sorun yaşamadım, Olay yöneticisine girip hatalar bulurum tabi o çok kolay bir iş. Windows 11 kötü çalışıyor dedim mi? Zaten her yerinde hala Windows 10 yazıyor ne kadar özendikleri çok belli yeni gözdelerine.

Basitliği hedeflemişler ama Başlat menüsü, Görev çubuğu ve Sağ tık menüsü, yoğun bilgisayar kullanan kişilere göre değil. Windows 11 üstündeki tek artı: Ayarlar bölümüne bir düzen gelmiş ve Pencere kenarları hoş duruyor bu yani.

Ön yargı ile alakası yok bu işin, herkes dener ve görür zaten ne olduğunu, beğenende olabilir. Ama bu Windows 11 şuan test sürümü gibi, yeni güncellemeden sonra bile kabuk çökmeye devam ediyor kendi kendine resetliyor explorer.exe ara sıra.
 
Düzenlenmiş sistemleri kullanabilirsiniz ben 8 GB RAM Intel i5-3210M Intel HD 4000 ile akıcı bir şekilde Windows 11 kullanıyorum.
Düzenleme: Hocam ekran kartına yanlış bakmışım akıcı bir şekilde kullanabilir misiniz bilmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı