güncelledim ama olmadı önceden vardı bir kere sildim yükledim drıveri internettende bulamıyorumDriverları güncelle.
Doğru driver olduğundan emin misin?güncelledim ama olmadı
evet amd nin sitesinden kaldırılımıştı bende internetten buldum doğrumu bilmiyorumDoğru driver olduğundan emin misin?
Muhtemelen yüklediğin driver yanlis o zaman.evet amd nin sitesinden kaldırılımıştı bende internetten buldum doğrumu bilmiyorum
ilk baslarda bu driver yüklüydü ve open gl sorunu almıyordum mesela cs 1.6 gibi eski bir oyunda bile open gl desteklemez oldu nasıl bulabilirim doğru driveriMuhtemelen yüklediğin driver yanlis o zaman.
Driverları kaldır ondan sonra windows güncellemesi yap windows kendi driver kuracak.ilk baslarda bu driver yüklüydü ve open gl sorunu almıyordum mesela cs 1.6 gibi eski bir oyunda bile open gl desteklemez oldu nasıl bulabilirim doğru driveri
denedim ama bulamadıDriverları kaldır ondan sonra windows güncellemesi yap windows kendi driver kuracak.
Eski driverları kaldırdın mı?denedim ama bulamadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.