HD 4600'ü devre dışı bırakıp GTX765M'i kullanmak

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu aralar bir sorunum var. Zaman zaman bilgisayarı kullanır iken ekranım Alt+Tab atar gibi Switch oluyor. Yani gidip geliyor. Dün yaşadım, yeniden başlattım ve gitti. Bu sorun 4 aydan fazladır var ama sorunun yazılımsal değil donanımsal olduğunu düşünüyorum çünkü hala aynı oyunları ve programları kullanıyorum :D. Bilgisayarın CPU termal macununu daha yeni sürdüm ve kaliteli bir macun (Cooler Master MasterGel Pro). Aletin kasasının tamamını nasıl açacağımı bilmediğim için GPU'yu nasıl temizleyeceğim bilmiyorum onun için bilgisayarı aldığım yere götürüp temizletmem gerekecek, ve en son tam kasa açılarak temizlendiği tarih sanırsam 2017 veya 18. bu GPU'nun 2 senedir temizlenmediği anlamını geliyor tabii mantık olarak. Bunu denemek için HD 4600'ü devre dışı bırakıp monitörü GTX765M ile çalıştırma şansım var mıdır?

VIDEO

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayar >> Yönet >> Aygıt Yöneticisi. Buradan istediğin aygıtı devre dışı bırakıp- etkinleştirebilirsin. Ve bu sorunun CPU fanının macunu veya ekran kartı kirliliğinden dolayı olmadığını düşünüyorum :D

Ben böyle bir sorun yaşamıyorum ama entegre grafik ile benim de şikayetlerim var, eski oyunları oynarken 960M'i kullanamıyorum. Sistem HD530 kullanıyor ve haliyle performans problemleri yaşanabiliyor.
Sürekli prizde kullanan ve pil ömrü bittiği için pili çıkartıp kullanan biri olarak; entegre grafik beni de delirtiyor.

Bu bilgisayar >> Yönet >> Aygıt Yöneticisi. Buradan istediğin aygıtı devre dışı bırakıp- etkinleştirebilirsin. Ve bu sorunun CPU fanının macunu veya ekran kartı kirliliğinden dolayı olmadığını düşünüyorum :D
Intel kapatıyorum ya şimdi ekranın gelmeme ihtimali var mı laptop ya hani. Direk NVIDIA ile mi açılacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı