HD 6370M ve i5 2430M ile çok rahat bir şekilde oynuyordum. Bilgisayarınız kaldıracaktır. Ek olarak tavsiyem oynamamanız ve başka bir oyuna yönelmeniz olur. Her oyun en az 2-3 hileli oluyor ve oyuna destek verilmediği için banlanmıyorlar.
Ama oyuna giremiyorum DX11 feature Level 10.0 required to run the Engine hatasını veriyor. Önerisi olan var mı? Nasıl çözebilirim? DxDiag'da direcX12 olduğu yazıyor ve özellik sürümlerinde 10.1 ve 10.0 destekliyor ama giremiyorum kaldırıyorsa neden açamıyorum. Oyuna destek verilmiyorsa Config dosyalarıyla oynayarak grafikleri düşerebilirim.
Ekran kartınızda donanımsal DX 11 desteği yok. Bir yöntem var: Ama çalışmayabilir!Ama oyuna giremiyorum DX11 feature Level 10.0 required to run the Engine hatasını veriyor. Önerisi olan var mı? Nasıl çözebilirim? DxDiag'da direcX12 olduğu yazıyor ve özellik sürümlerinde 10.1 ve 10.0 destekliyor ama giremiyorum kaldırıyorsa neden açamıyorum. Oyuna destek verilmiyorsa Config dosyalarıyla oynayarak grafikleri düşerebilirim.
DOWNLOAD - PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS LITE
Sürücü Yükle Nvidia Graphics İNDİR ATI RADEON Graphics İNDİR INTEL Graphics İNDİRlite.pubg.com
Yüksek olasılıkla alt kısımda bulunan Visual C++, .NET Framework 4.5.2 ve DirectX 11 yazılımlarını indirip kurulum yaparsanız düzelecektir.
@K.Makise sana söyledim. Ekran kartında donanımsal olarak DirectX 11 yok. O DirectX sürümünü yükseltmenin tek yolu ekran kartı değiştirmektir.
Hocam olmaz, donanım desteklemiyor, sadece ekran kartı alınca olabilir.DirectX in güncel olduğunu soyluyor ve direk sonlandır çıkıyor. Visual C++ PUBG Lite sürümü yüklü. Net Framework 4.5.2 yüklemeye çalıştığımda bu sürüm veya daha yeni bir sürüm yüklü diyor ama denetim masasından baktığımda yüklü değil ya da yüklenen güncelleştirmeler kısmında da yok.
Ekran kartınızda donanımsal DX 11 desteği yok. Bir yöntem var: Ama çalışmayabilir!
Hocam olmaz, donanım desteklemiyor, sadece ekran kartı alınca olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.