HD 4670 Bilgisayarım GTA V kaldırır mı?

Hatta korsan oynamıştım oyunu 2 kez bitirdim hiç bişey takılmadı. Gemi kullaniyordum çok hızlı süikastler yapiyordum.

Ek olarak can you run it Gta 5 sonuç:

Son düzenleyen: Moderatör:
25-30 FPS gibi değerlere gözün çok alıştıysa kasma olmadığını düşünüyor olabilirsin AC IV oynadıysan (ve akıcı diyorsun) GTA V ' de ayarları en düşüğe alarak çok "akıcı" oynarsın bence

Fazla fps başımı ağrıtıyor zaten GTA V de AC IV deki akıcılığı alabilir miyim yani?

Fazla fps başımı ağrıtıyor zaten GTA V de AC IV deki akıcılığı alabilir miyim yani?

Oyun daha çıkmadığı için benchmarklarını , nasıl performans sergilediğini hiç kimse bilemez. Ama tahminen iyi bir optimize ile çıkacak ve evet ayarları kısmak şartıyla AC IV akıcılığını yakalarsın. Yüksek FPS'nin baş ağrıttığını ilk defa duyuyorum. Ben FPS 60'ın altına indiği zaman sinir krizi geçiriyorum

Dosya Ekleri

• bandicam 2015-01-29 13-06-50-078.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 416
Oyunun optimizasyonu da önemli o yüzden bir şey diyemeyeceğim ben 9800GT ile FC3 ü min 25 fps oynamıştım .

Peki her şeyi geçelim arkadaşlar. Oyuna 200lira değer biçmişler. Nasıl sahip olabiliriz ki biz? Yasadışı indirme crack falan ilk günlerde zaten çok zor bulması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…