HD 4800 OpenGL desteklemiyor mu?

Anumsln

Centipat
War selection adlı bir oyun yükledim ancak sürücü OpenGL’i desteklemiyor gibi görünüyor diyor ve oyunu açmıyor. İnterneten bir sürü videolara baktım driver yüklüyor ama benim ekran kartımın modeli yok. Modeli ATI Radeon HD 4800 series.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bir şey yapamazmıyız o oyunu oynamayı çok istiyorum 😥
Bende fx5200 varken shader 2.0 desteklediğinden dolayı shader 3.0 oyunlar kesin olarak açılmıyordu. Ancak openql ile ilgili atıyorum 4.0 üstü olacak diye bir şey duymadım. 4850'ye baktım 3.3 destekliyormuş. Doğru ekran kartı sürücüsünü kurduğundan emin olmalısın.
Gene de kart çok eski olduğundan belki uyumsuzluk vardır.

Bende fx5200 varken shader 2.0 desteklediğinden dolayı shader 3.0 oyunlar kesin olarak açılmıyordu. Ancak openql ile ilgili atıyorum 4.0 üstü olacak diye bir şey duymadım. 4850'ye baktım 3.3 destekliyormuş. Doğru ekran kartı sürücüsünü kurduğundan emin olmalısın.
Gene de kart çok eski olduğundan belki uyumsuzluk vardır.
ya ben baktımda dikkatlice Requirements Test bu sitede ekran kartımın depolama alanı oyuna yetmiyormuş ondan böyle yapıyor sanırım bende 1gb var minimum 2gb istiyormuş

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı