HD 4800 sistem LoL açar mı?

emir tokur

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz LoL Windows 7 için kapatıldı bende bir Windows 7 kullanıcısıyım bu sistem parçalarıyla Windows 10 yüklesem açar mı bir sorun olur mu işlemci: AMD Athlon(tm)ii X2 245 Processor (2 CPU) 2.9GHz ekran kartı: Atı Radeon HD 4800 series RAM: 4 GB Windows 10 yüklesek LoL açar mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz LoL Windows 7 için kapatıldı bende bir Windows 7 kullanıcısıyım bu sistem parçalarıyla Windows 10 yüklesem açar mı bir sorun olur mu işlemci: AMD Athlon(tm)ii X2 245 Processor (2 CPU) 2.9GHz ekran kartı: Atı Radeon HD 4800 series RAM: 4 GB Windows 10 yüklesek LoL açar mı?

LoL bence açar LoL fazla sistem isteyen oyun değil 2 GB RAM olan bilgisayarımda oynuyordum.

HD 4000 ekran kartıyla oynamıştım. Ayrıca daha kötü bilgisayara Windows 10 kurmuştum. Yani soruncuzca Windows 10 kurup oynayabilirsin.

Windows 10'u çalıştırmak bile bu sistemi yüke sokacaktır. Güncellemek için biraz bütçeniz var mı sistemi en azından bir nebze oynanabilir yapabiliriz belki.

Şansınıza eğer x2 245 var ise anakartınız AM3 soketlidir AM3 sokete güzel ve uygun işlemciler var. Ortalama bir de ekran kartı ve ram ile oynayabilirsiniz rahatlıkla.

1 1.5k civarı bir bütçe ayıramaz mısınız?

Ayırabilirim ama yeni bilgisayar almayı düşünüyorum bütçeyi indiremez miyiz?
Elimden geldiğince indiririm. Araştırmaya başlıyorum hemen. Öncelikle PSU'n kaç watt ve ramin tek slot mu yoksa 2x2 mi? Birde anakartın tam modeli nedir? Zahmet olmaz ise CPU-Z indirip fotoğraf atabilir misin hepsine bakalım ordan.

Elimden geldiğince indiririm. Araştırmaya başlıyorum hemen. Öncelikle PSU'n kaç watt ve RAM'in tek slot mu yoksa 2x2 mi? Bir de anakartın tam modeli nedir? Zahmet olmaz ise CPU-Z indirip fotoğraf atabilir misin hepsine bakalım oradan.

Link atabilir misin CPU-Z'nin

Elimden geldiğince indiririm. Araştırmaya başlıyorum hemen. Öncelikle PSU'n kaç watt ve RAM'in tek slot mu yoksa 2x2 mi? Bir de anakartın tam modeli nedir? Zahmet olmaz ise CPU-Z indirip fotoğraf atabilir misin hepsine bakalım oradan.

RAM tek slot.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı