HD 4850 %0 kullanılıyor

376955

Hectopat
Daha dün rahatça bilgisayarda video izlerken, Opera'ya girerken vs. birçok program açıkken neredeyse donmayan, CS:GO minimum 60 FPS, Outlast neredeyse sürekli 60 FPS, Half-Life'da haritaya kuş bakışı tamamen bakarken 400 FPS alan bilgisayarım şu an video izleyemiyorum, Opera'ya giriyorum çok fazla donuyor Technopat'ı bile zorla açtım ve hiçbir program açık değil yalnızca Opera açık. Outlast 20 FPS, Half-Life'da haritaya kuş bakışı tamamen bakarken 100 FPS, bunları gördükten sonra zaten CS:GO girmek istemedim direkt bilgisayar yüksek ihtimalle ayvayı yer diye girmedim. MSI Afterburner ile baktığımda Half-Life'da bugün bilgisayarı ilk açtığımda 5 FPS alıyordum sonra bilgisayarı resetledikten sonra az çok düzeldi. Outlast falan girdim bakıyorum GPU %0 kullanılıyor, 45 derecelerde falan geziyor. CPU ise yanlış hatırlamıyorsam %100 kullanılıyordu sıcaklık 40 derecelerde falandı baktım internette fakat hiç birşey anlamadım.

Sistemim:
  • Radeon HD 4850
  • Core2 Duo E8400
  • 2x2 = 4 GB 800MHz
  • Aerocool VX Plus Series 500W

Son düzenleme:
HD 4850 VE E8400 ile CS:GO'da nasıl minimum 60 FPS aldınız şaşırdım.
en düşük ayarlar 1024x768 oynuyorum ve zaten normal aslında benim arkadaşda HD 4850 CS-GO oynuyordu ve 60 FPS altına düşmüyor Rekabetçide. Basit Eğlencede 45-50 arada oluyor ama girmiyorum o oyun moduna
Hangi işletim sistemi acaba?
Windows 7

en düşük ayarlar 1024x768 oynuyorum ve zaten normal aslında benim arkadaşda HD 4850 CS-GO oynuyordu ve 60 FPS altına düşmüyor Rekabetçide. Basit Eğlencede 45-50 arada oluyor ama girmiyorum o oyun moduna

Windows 7
Windows 10 olsa belki kendiliğinden driver güncellemiş olabilir ekran kartı ondan sıkıntı yaşarsınız diyecektim ama değil belli ki.

Windows 10 olsa belki kendiliğinden driver güncellemiş olabilir ekran kartı ondan sıkıntı yaşarsınız diyecektim ama değil belli ki.
Windows 10 geçmek istemedim çünkü bi ara geçtiğimde çok fazla masaüstü vs. donuyordu bende tekrar windows 7'ye aldım
Yardım edecek var mı? Sorunu hala çözemedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı