HD 4850 için işlemci önerisi

exsoso10

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elimde Sapphire 4850 1 GB 256 Bit ekran kartı var. Buna uygun işlemci önerir misiniz? Anakartı işlemciye göre alacağım.

Hocam LOL oynuyorum onun için şöyle bir kasa toplayayım dedim LOL DX10 nu desteklediği için değiştirmek istemedim. Bütçe 1500-2000 civarı.
1500-2000TL Bütçeyi ne için ayırdın komple sistem içinmi yoksa anakart, işlemci ve RAM için mi?

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 Adet
Elinizde kasa olduğunu farzederek topladım ama elinizde kasa yoksa
Bundan alın. RAM'i 8 GB'ye düşürün. İleride 8 GB RAM ile PSU alırsınız. Bir süre bu kasa sizi idare eder akım korumalı priz ile kullanırsınız. Bütçe aşabilecekseniz ona göre de toplayabilirim.

Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 Adet
Elinizde kasa olduğunu farzederek topladım ama elinizde kasa yoksa
Bundan alın. RAM'i 8 GB'ye düşürün. İleride 8 GB RAM ile PSU alırsınız. Bir süre bu kasa sizi idare eder akım korumalı priz ile kullanırsınız. Bütçe aşabilecekseniz ona göre de toplayabilirim.
Ryzen3 e ekran kartı düşük gelmez değil mi? Birde önerdiğiniz bir başka ekran kartı var mı bu sisteme alma ihtimalim var eğer para bulabilirsem.

Yok maalesef sıfırım şuanda hepsini en baştan toplucam.
Hocam o zaman 8 GB RAM alın. Kasayı da alın. Bu APU sistemdir. Ekran kartı ve işlemci birlikte. Bu sistemin APU GPU'su sizin ekran elinizdeki ekran kartından daha iyi. O yüzden direkt bu sistemi toplayın kasayla beraber LoL, Valorant, CS:GO, GTA V gibi oyunları rahat oynarsınız.

Hocam o zaman 8 GB RAM alın. Kasayı da alın. Bu APU sistemdir. Ekran kartı ve işlemci birlikte. Bu sistemin APU GPU'su sizin ekran elinizdeki ekran kartından daha iyi. O yüzden direkt bu sistemi toplayın kasayla beraber LoL, Valorant, CS:GO, GTA V gibi oyunları rahat oynarsınız.
Çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı