Hocam LOL oynuyorum onun için şöyle bir kasa toplayayım dedim LOL DX10 nu desteklediği için değiştirmek istemedim. Bütçe 1500-2000 civarı.Hocam bence onu elinizden çıkarın Directx 11 desteği yok. Bütçeniz nedir? Söylemezseniz öneride bulunamayız.
1500-2000TL Bütçeyi ne için ayırdın komple sistem içinmi yoksa anakart, işlemci ve RAM için mi?Hocam LOL oynuyorum onun için şöyle bir kasa toplayayım dedim LOL DX10 nu desteklediği için değiştirmek istemedim. Bütçe 1500-2000 civarı.
Ryzen3 e ekran kartı düşük gelmez değil mi? Birde önerdiğiniz bir başka ekran kartı var mı bu sisteme alma ihtimalim var eğer para bulabilirsem.Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 CL16 AX4U300038G16A-SR30 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2 Adet
AMD RYZEN 3 2200G 3.5GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm Vega 8 GPU İşlemci | ITOPYA
AMD RYZEN 3 2200G 3.5GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 14nm Vega 8 GPU İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Ryzen 3 2200G ITOPYA'da.www.itopya.com
Elinizde kasa olduğunu farzederek topladım ama elinizde kasa yoksa![]()
MSI A320M-A Pro AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bundan alın. RAM'i 8 GB'ye düşürün. İleride 8 GB RAM ile PSU alırsınız. Bir süre bu kasa sizi idare eder akım korumalı priz ile kullanırsınız. Bütçe aşabilecekseniz ona göre de toplayabilirim.![]()
Aerocool 400 W CS-102 AE-CS102-400 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool 400 W CS-102 AE-CS102-400 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bu sisteme ekran kartı takmanıza gerek yok. Kasanız var mı halihazırda?Ryzen3 e ekran kartı düşük gelmez değil mi? Birde önerdiğiniz bir başka ekran kartı var mı bu sisteme alma ihtimalim var eğer para bulabilirsem.
Yok maalesef sıfırım şuanda hepsini en baştan toplucam.Hocam bu sisteme ekran kartı takmanıza gerek yok. Kasanız var mı halihazırda?
Hocam o zaman 8 GB RAM alın. Kasayı da alın. Bu APU sistemdir. Ekran kartı ve işlemci birlikte. Bu sistemin APU GPU'su sizin ekran elinizdeki ekran kartından daha iyi. O yüzden direkt bu sistemi toplayın kasayla beraber LoL, Valorant, CS:GO, GTA V gibi oyunları rahat oynarsınız.Yok maalesef sıfırım şuanda hepsini en baştan toplucam.
Çok teşekkür ederim.Hocam o zaman 8 GB RAM alın. Kasayı da alın. Bu APU sistemdir. Ekran kartı ve işlemci birlikte. Bu sistemin APU GPU'su sizin ekran elinizdeki ekran kartından daha iyi. O yüzden direkt bu sistemi toplayın kasayla beraber LoL, Valorant, CS:GO, GTA V gibi oyunları rahat oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.