HD 4850 nasıldır?

PCMatik

Hectopat
Elimde şu an bulunan ekran kartı ati radeon hd 5450 çoğu oyunumu kasıyor (örn: Euro Truck Simulator 2). Sizin ekran kartı yorumunuzu izledim ve soldan 2. harfinin 7 ve üzeri olması gerekiyomuş. Bunun üzerine ekran kartımı HD 4850 ile değiştirmeye karar verdim. Acaba bana daha iyi bir kart önerebilir misiniz? Ya da bu kart ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşlar tavsiyeniz için sağolun, önceden belirtmemişim fiyat aralığım 200-150 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum :

• 350w stok güç kaynağı
  • Ati Radeon HD 5450 series ekran kartı
  • İntel Pentium Dual Core CPU @ 3.06GHz işlemci
  • MAXTOR STM31608115AS HDD (78 GB)

Bilgisayarımın özelliklerini yazıyorum :

• 350w stok güç kaynağı
  • Ati Radeon HD 5450 series ekran kartı
  • İntel Pentium Dual Core CPU @ 3.06GHz işlemci
  • MAXTOR STM31608115AS HDD (78 GB)

Güç kaynağıda alman lazım biraz para biriktir. Bu arada bende de HD 5450 ekran kartı var. CS:GO'da bile kasıyor hatta CS:S'de de kasıyor :D
Bence 1.200 TL topla yeni sistem al.

Doğru söyledin ama ben sadece ekran kartı ile ram yeter diye düşündüm. Doğrumu düşünmüşüm ? :D .

- - - Güncellendi - - -

Bu arada ram'im 2gb. 2 gb'lık bir tane daha ram almayı düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bugün yeni ekran kartımı aldım markası 'MSİ Nvidia GeForce GT 630' . Düşünceleriniz nelerdir bu kart ile ilgili iyimi,kötümü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bugün yeni ekran kartımı aldım markası 'MSİ Nvidia GeForce GT 630' . Düşünceleriniz nelerdir bu kart ile ilgili iyimi,kötümü?

Artık almışsın hayırlı olsun, güle güle kullan. :)

Bence bişey demeye gerek yok kullan bak işini görüyorsa ve memnun kaldıysan iyidir yoksa kötüdür.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı