HD 4850 nasıldır?

Bizim oradaki internet kafede 4850 vardı farcry 3, hitman absulution, crysis 2, dirt 2 de denedim akıcı oynatıyordu tabi özellikler kısılarak ama leş görüntülerde değildi.

Bizim oradaki internet kafede 4850 vardı farcry 3, hitman absulution, crysis 2, dirt 2 de denedim akıcı oynatıyordu tabi özellikler kısılarak ama leş görüntülerde değildi.

Bir kere HD7*** serisi bitmişken HD4*** gibi eski bir mimari almak çok aptalca. DX11 desteği olmadığı için Crysis 3'e ve gelecek nesil oyunlarına elveda. 350W güç kaynağı var arkadaşın ve eski mimari olan HD4850 hayvan gibi elektrik yiyor.

Doğru söyledin ama ben sadece ekran kartı ile ram yeter diye düşündüm. Doğrumu düşünmüşüm ? :D .

- - - Güncellendi - - -

Bu arada ram'im 2gb. 2 gb'lık bir tane daha ram almayı düşünüyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar bugün yeni ekran kartımı aldım markası 'MSİ Nvidia GeForce GT 630' . Düşünceleriniz nelerdir bu kart ile ilgili iyimi,kötümü?

Tavsiyeler uymadan satın almışsın. İş işten geçmiş. Giriş seviyesi bir kart çoğu oyunu doğru düzgün oynatmaz.

HD7750 - TeknoFiyat

Artık almışsın hayırlı olsun, güle güle kullan. :)

Bence bişey demeye gerek yok kullan bak işini görüyorsa ve memnun kaldıysan iyidir yoksa kötüdür.

Saol kardeşim.İşimi Görüyorya o bana yeter. :)

- - - Güncellendi - - -

Tavsiyeler uymadan satın almışsın. İş işten geçmiş. Giriş seviyesi bir kart çoğu oyunu doğru düzgün oynatmaz.

HD7750 - TeknoFiyat

İlerde kartı değiştirebilirim. :) .

- - - Güncellendi - - -

Ama şuan memnunum. Kartta sıkıntı yok . Ati Radeon HD 5450 series'den daha iyi bir kart . Kasma derdide yok . :D

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı