HD 4890 için Platoon PL-9263 500W PSU yeterli mi?

Anakarttan görüntü sağlıyorum elimde hiç ekran kartı yok. Bu haliyle zaten benim için yetiyor fakat amacım oyun oynayabilmek. 2 gb 256 bit ekran kartı fakat adam diyor ki dükkan için alındı çok kullanılmadı. Adamda evli barklı insan çok bir bilgisi var mı yok mu bu konuda bilmiyorum.
bu pc ye göre hangi ekran kartı ve psu önerirsiniz ?
 
Pubg oynayabileceğim bir ekran kartı ve işlemcimide darboğaz etmeyecek bir şey istiyorum ve parçalar hakkında dediğim gibi çok bi bilgim yok. Bana önerebileceğiniz modeller çok önemli bu konuda.
 
GTX 750 yerine Sapphire Dual-X R7 265 alabilirim. Çünkü bu ekran kartı abimin kasasında vardı. Her gün oyun oynandığını var sayarsak 3.5 sene idare etti ve gerçekten muazzam bir ekran kartıydı geçen haftalarda ise hakkı rahmetine kavuştu.
Çok doğru. En azından GTX 750 alınır. O da mı yok HD 7850 alınır.
Dediğiniz gibi bu ekran kartları alınabilir fakat 2. el bulup sağlıklı mı değil mi bilmek lazım. 0 almaya gücüm yetmez çünkü
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı