HD 530 kullanılır mı ?

Al_capone

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bu sisteme RX 480 veya GTX 1060 takıcam fakat özel soğutmalı modelleri bekliyorum fakat bilgisayarım olmayışı beni zor durumda bırakıyor acaba ben bilgisayarı toplatsam ekran kartını sonradan takarsam bi sorun yaşar mıyım ? İşlemcide Hd530 varmış zaten max payne serisine falan baslicam yani simdilik yeterli CS: GO falan oynarım ama iki tane sorum var.
1) İşlemciye fazla yük biniceği için işlemci ömrü azalır ve işlemcide bi sıkıntı cıkar mı ?
2)Bazı forumlarda sunu okudum kasa toplandıktan bi süre sonra ekran kartı takılınca bazı oyunlarda sorun cıkarıyomus o yüzden taktıktan sonra format gerekiyomus? Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

image.jpeg

P
Ben Hd4600 ile Watch Dogs, GTA 5, Assassin Creed Unity, Metal gear solid gibi oyunları low ayarda oynadım 1 hafta boyunca HD530 4600'den biraz daha iyi çoğu oyunu idareten low ayarda oynatır.
Pardon ama arkadas 2 soru sormuş sen hd530 un performansından bahsetmiştiniz eger sorduğu soru hakkında bilgin ya da yonlendirebilecegin konu varsa bence daha cok yardimci olabilirsin benim bir bilgim yok uzgunum

merhaba şuanda bende kartların çıkmasını bekliyorum. hd 530 kullanıyorum gta 5 de minimun ayarlarda oynuyorum. cs:go kesin oynatır max payne 3 için kart lazım :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı