HD 5450 CS:GO 10 FPS almaya başladım

Diğer oyunlarda ki performans durumu nedir veya diğer oyunlar hangi oyunlar bilmesem bile bu durum işlemcinin can çekiştiği gerçeğini değiştirmez be hocam. Fanları kontrol edin, termal macun yenileyin düzelmez ise başka bir çözüm yolu bulmaya çalışırız. Şimdiki önceliğiniz işlemci olsun derim.
Tamamdır hocam. Bu arada diğer oyunlar Mafia 2, Warband, Skyrim, CoD MW serisi.

Hocam acil bir ekleme yapmak istiyorum @shotgunned 10FPS sadece Menüde mi yoksa ölüm maçı, basit eğlence vs. girdiğiniz zamanda mı 10FPS? Biraz araştırma yaptım, Son güncelleme sonrasında Menüde Aşırı derecede FPS düşüşü olmuş ve bu FPS değerleri çok görülmeye başlamış.

Oyun dosyalarındaki csgo>panorama dosyasına girin ve "videos" klasörünün isminin sonuna "_" ekleyin ve oyuna tekrar girip ölüm maçı vs. atmayı deneyin. FPS düzelecektir. Ancak yine de şu işlemciyi düzeltin. yazık günah.

Hocam acil bir ekleme yapmak istiyorum @shotgunned 10FPS sadece Menüde mi yoksa ölüm maçı, basit eğlence vs. girdiğiniz zamanda mı 10FPS? Biraz araştırma yaptım, Son güncelleme sonrasında Menüde Aşırı derecede FPS düşüşü olmuş ve bu FPS değerleri çok görülmeye başlamış.

Oyun dosyalarındaki csgo>panorama dosyasına girin ve "videos" klasörünün isminin sonuna "_" ekleyin ve oyuna tekrar girip ölüm maçı vs. atmayı deneyin. FPS düzelecektir. Ancak yine de şu işlemciyi düzeltin. yazık günah.
Hayır maçlara girmemiştim hocam.
Ancak yine de şu işlemciyi düzeltin. yazık günah.
Bırak yansın hocam bahanem olur yeni bilgisayar için. İşlemci demeye de şahit lazım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı