HD 5450 ekran kartı takıldıktan sonra sistemde ekran kartı gözükmüyor

AsmoN01

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Core i3 10105f
16GB 2400Mhz Ballistix Ram
Shappire RX570 8GB Nitro+
256GB Nvme m2
1TB HDD
Öncelikle herkese merhaba, şu anda PC'ye takılı olan ekran kartı ATI Radeon HD 3450 (512MB). Fakat yeni bir ekran kartı aldım o da aynı fakat HD 5450 (1GB). Kısacası şu ankine göre daha iyi. Neyse taktım VGA'yı da bağladım sonra PC'yi başlattım her şey tamam fakat masaüstünde ara sıra kasma oluyor. Bende Denetim Masası'ndan görüntü ayarlarından gelişmişe baktım orada normalde ekran kartının özellikleri modeli vs yazıyordu ama bir baktım ne model yazıyor ne de özellikleri. İşte sorunum bu acaba driverlerimi yüklemem lazım bilemiyorum vallaha yardımcı olursanız iyi olur teşekkürler...

Merhaba dostum. Öncelikle hangi işletim sistemi kullanıyorsan ona uygun en son driveri yüklemen gerekiyor. İlk önce yeniyi yüklemeden DDU programıyla eski driveri kaldırman gerekli. Nasıl yapılacağını internetten araştırarak bulabilirsin.

Merhaba dostum. Öncelikle hangi işletim sistemi kullanıyorsan ona uygun en son driveri yüklemen gerekiyor. İlk önce yeniyi yüklemeden DDU programıyla eski driveri kaldırman gerekli. Nasıl yapılacağını internetten araştırarak bulabilirsin.
bana link atabilirmisin senin kadar anlamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı