Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #1 HD5450 ile Windows 11 kullanılır mı? SSD alacagım ve Android oyun oynamak için yüklemek istiyorum GameLoop falanda FPS cok düşüyor.
HD5450 ile Windows 11 kullanılır mı? SSD alacagım ve Android oyun oynamak için yüklemek istiyorum GameLoop falanda FPS cok düşüyor.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 12 Aralık 2021 #2 Ömer Emrh dedi: HD5450 ile Windows 11 kullanılır mı? SSD alacagım ve Android oyun oynamak için yüklemek istiyorum GameLoop falanda FPS cok düşüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 zorlar. LDPlayer öneririm. Artı 0 Eksi
Ömer Emrh dedi: HD5450 ile Windows 11 kullanılır mı? SSD alacagım ve Android oyun oynamak için yüklemek istiyorum GameLoop falanda FPS cok düşüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 11 zorlar. LDPlayer öneririm.
KS KS Ömer Emrh Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #3 EkmekArasiHDD dedi: Windows 11 zorlar. LDPlayer öneririm. Genişletmek için tıkla... Ld Player de falan cok donuyor Mobile Legends falan. Artı 0 Eksi
EkmekArasiHDD dedi: Windows 11 zorlar. LDPlayer öneririm. Genişletmek için tıkla... Ld Player de falan cok donuyor Mobile Legends falan.
EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.937 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 12 Aralık 2021 #4 Ömer Emrh dedi: Ld Player de falan cok donuyor Mobile Legends falan. Genişletmek için tıkla... Hocam ne de olsa bunlar grafik isteyen oyunlar kartınıza göre. Hangi emülatörü kullanırsanız kullanın kasmalar olacaktır. RAM 8 GB ise bunun 4 GB'ını emülatöre ayırmayı deneyebilirsiniz. İşlemci çekirdeğini mesela 4 çekirdekliyse 4 çekirdek yapın. Artı 0 Eksi
Ömer Emrh dedi: Ld Player de falan cok donuyor Mobile Legends falan. Genişletmek için tıkla... Hocam ne de olsa bunlar grafik isteyen oyunlar kartınıza göre. Hangi emülatörü kullanırsanız kullanın kasmalar olacaktır. RAM 8 GB ise bunun 4 GB'ını emülatöre ayırmayı deneyebilirsiniz. İşlemci çekirdeğini mesela 4 çekirdekliyse 4 çekirdek yapın.