HD 5450 sistem PES 2017 Kasma sorunu

Daha fazla  
İnternette bakıyorum millet 2 GB RAM onboard ekran kartıyla kasmadan oynuyor. Benim sistemim yetmesine rağmen kasıyor. Ayarları da çok düşürmek istemiyorum piksel piksel oluyor.
Adsız.png

Oyunu kasmadan oynatması lazım. Korsan olarak yüklediyseniz ondan kasıyordur. Çünkü bu sistemde Yüksek ayarlarda akıp gitmesi lazım. Ha bu arada mod yüklediysende olabilir. Mesela forma modu, transfer yaması vs. şeyler yüklediysen onları silip tekrar dene.

Korsan olarak yüklediyseniz ondan kasıyordur.
Yahu ne alakası var? Bilmeden boş boş konuşuyorsunuz. Korsan oyun ile kasmanın ne ilgisi var açıkla bunu bana. Korsan oyun FPS düşürmez, hatta bazen aksine ağır yük bindiren DRM korumalarını devre dışı bıraktığı için performans artışı bile sağlayabilir. Bilmeden sallamayın.

Taraftarları kaldırmayı dener misin?

@çArşı Sevdalısı eski yama yapımcısı olarak transfer yaması oyunun kasmasına etki etmez. Daha çok grafik yamaları vardır, onlar HD çim vs. gibi eklentiler sunar, eğer öyle bir grafik yaması var ise kaldırın.

Hayır lisans yaması indirmiştim sadece. Ha bir de İnternet'te öncelik artırma diye bir şey okumuştum ben artırıyorum görev yöneticisinden kendisi azalıyor.
Yahu ne alakası var? Bilmeden boş boş konuşuyorsunuz. Korsan oyun ile kasmanın ne ilgisi var açıkla bunu bana. Korsan oyun FPS düşürmez, hatta bazen aksine ağır yük bindiren DRM korumalarını devre dışı bıraktığı için performans artışı bile sağlayabilir. Bilmeden sallamayın.
Hocam görev yöneticisinden öncelik ayarlamak için Prio indirdim ama hala yapamıyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı