HD 5450 Sisteme macOS Kurulumu

ejderfbkt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Benim eski bir bilgisayarım var. Daha önceden bu sisteme macOS Maverics kurmuştum sonra RAM takviyesi yaptım bilgisayarıma bir şeyler oldu tekrar Windows'a döndüm. Sanal makinede sorunsuz bir şekilde Yosemite, El Capitan, Maverics kurdum. Gerçek olarak diskime kurmak istediğimde USB ile boot ettiğimde birkaç yazı geliyor Windows'a geri dönüyor yazıları çekemiyorum çok hızlı bir şekilde geçip Windows'a geri dönüyor. Sizce bu bilgisayara macOS yüklenir mi?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Sierra deneyebilirsiniz gibi. Eğer işlemci bazlı desteklenmiyorsa en fazla OS X El Capitan kullanabilirsin o sistemde.

Sierra deneyebilirsiniz gibi. Eğer işlemci bazlı desteklenmiyorsa en fazla OS X El Capitan kullanabilirsin o sistemde.

Cevabınız için teşekkürler eğer olmaz ise tekrar yazıcağım.
397988
USB 'den boot ettiğimde tire yanıp söndükten sonra Windows'a geri dönüyor. USB'yi aynı rehberdeki gibi hazırladım.

Yazdırdığınız dosyanın uzantısı .raw kalacak şekilde yazdırdınız değil mi? Arşivli olmadan rar ile çıkartmayın. BIOS ayarları veya uyumsuzluk olabilir. Clover kullanıyoruz.

Evet raw olarak yazdırdım. Başka bir Sierra imajı buldum onda ise şu hatayı verdi.
398151

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı