HD 5450 yerine sistem toplama

KavaNNoz4Life

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleykum Arkadaşlar,

Bugün sizden yardım istiyorum gaming pc toplamak yada en azından liste yapmak istiyorum.
Şuanki bilgisayar özelliklerim:
  • -Amd radeon hd 5450 1 gb
  • -Motherboard foxconn g41mxe en fazla 1333 MHz Ram kapasiteli
  • -işemcim intel pentium dual core E6700 3.20 GHz
  • -Ramim 2 GB

Benim düşüncelerim şu:
RAM'i 8 Gb yapıp bir kaç yıl idare etmeyi düşünüyorum.
Anakart sadece intel işlemci destekliyor bende.
İşemci olarak pentium G3420 almayı düşünüyorum sizce nasıl ?!?
Geldik en önemli şeye yani ekran kartına ben ekran kartı olarak
Bunu size bıraktım sizin deneyimlerinize bıraktım sizce nasıl olur üstteki sisteme göre ?!!

Son düzenleyen: Moderatör:
bütçem 1000 lira civarı 1000 lirayı geçmezse iyi olur geçerse bile en fazla 1200 lira olsun.
evet sistemim ölü yeni çıkan oyunların hiçbirini oynayamıyorum bırakın yüksek çözünürlüğü 800x600 de bile açmıyor oyunları.
ayrıca G3420 teklifinle ilgili;
  • 2. el mi ?
  • garantisi var mı ?
  • kutusu vesaire duruyor mu ?

• GTX750Ti en az kaç yıl dayanır ?
  • fiyatı kalitesini karşılar mı ?
Bu arada Anakart ve işlemci teklifin için ben bu ay yada birdahaki ay sadece rami almak istiyorum çünkü sistemi tamamen tamamlamadan bf3 filan bu gibi oyunları oynayamayacağım için direk ram alıp işte ne bileyim minecraftdır falan filan onları oynamayı planlıyorum eğer yazın ortalarına veya sonlarına doğru teklifin geçerliyse belki alabilirim ama alabilme ihtimalim çok düşük

düşünücem teklifini yalnız bana hala iyi bir ekran kartı önerisi lazım
Hocam size tavsiyem, @Emre Uncu adlı arkadaşımızdan H81M-D2V anakartı 130 tl' ye almanız. ( İşlemciyi 130 tl' ye satıyor, anakart ile işlemciyi 260 tl' ye satarım dediğine göre 260-130=130 oluyor tabi 2' sini birlikte sattığı için indirim yapmıyorsa )

Daha sonra i3 4160 ( 382 TL ) işlemcisini alırsınız.Maksimum 1200 tl bütçem var demişsiniz, 512 tl' yi harcadık geriye kaldı 688 tl' miz( Tabikide tüm parayı bitirmek zorunda değiliz. )

Daha sonra ise, Asus r9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256 Bit ( 502,97 TL, 503 TL diyelim )ekran kartını alıyoruz.

185 TL' de artan paranız kaldı.Toplam 1015 TL' ye sisteminizi gayet güzel bir şekilde upgrade ettiniz, hayırlı uğurlu olsun ( Yazıyı yazarken alıyoruz, yapıyoruz yazdım akıcılık olsun diye yanlış yerlere saptırmayalım ).

Fiyatlar Vatan Bilgisayardan alınmıştır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı