HD 5450 yerine sistem toplama

Yalnız R9 270 ile İ3 4160 için PSU gerek üstüne 1TB bir harddisk ve DDR3 bir ram lazım. Dediklerin güzel fakat geri kalanı sistemin çöpe gider. DDR2 ram ile oyun oynayamaz artık hele ki 2GB. :) Yani dediğini yaptıkdan sonra bi 600TL daha fedaker etmesi lazım. Ayrıca H81M-D2V'ye DDR2 ram olmuyor. Dediğim gibi işlemci anakartımı aldıkdan sonra GTX750Ti ve CM350W kasa üstünede 1TB ve 4GB ram alabilir.

yani bana tamamının bir listesini oluşturabilir misiniz ?

not:hepsini aynı anda almayacağım.Mesela ilk başta anakart ile rami alırım daha sonra ekran kartını alabilirim ekran kartını ve harddiski en sonra bırakmayı düşünüyorum psu konusuna gelince benim eski rami 30 liraya satarım eski işlemciyi de satarım bi şekilde çıkarmaya çalışırım psu parasını.Benim izleyebileceğim en iyi yol sizce hangisi ?

Son düzenleme:

Crucial 4GB Ballistix Tactical LowProfile DDR3 1600MHz CL8 1.35V PC Ram

119,94 TL
105,00 TL

ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

157,32 TL
157,32 TL

Asus GTX750 Ti STRIX OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

464,16 TL
464,16 TL

ZALMAN ZM400-LE SERİSİ 400W GÜÇ KAYNAĞI

109,03 TL

835TL'ye böyle bişey alcaksın. Birde benden G3420 ve H81M-D2V alınca sistem tamam olcak. İlerde ise ram takviyesi yaparsın. Ama işlemcimi almayı düşünmüyorsan bütçe pek kalmıyor.

yalnız kardeş cidden çok kötü para sıkıntım var ya yazın işe gircem büyük ihtimal para biriktircem.

.

bide ben kasa almak istemiyorum illa kasa almalısın diyosan alırım da kasa yerine ekran kartına versem o parayı daha iyi olur.

son olarak bir şey sorucam ben amd ekran kartı almak istiyorum GDDR5 ekran kartının yanında ddr3 ram olunca sıkıntı çıkarır mı ?

Düşündüm şöyle bir liste yaptım

Asus R9 270X DirectCU II TOP 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

641 TL

senin önerdiğin psu yu aldım

Kingston 8GB Hyperx Fury DDR3 1600MHz CL10 White PC Ram

254 TL

psu ile beraber 1006 lira etti işlemci ve anakartla beraber 1266 TL ye böyle bir liste yaptım sizce nasıl olur ?

tamam yeniden düzenliyeceğim.

Ben verebildiğimce ekran kartına vermek istiyorum oynayacağım oyunların listesini yaptım siz ona göre ayarlarsınız ben tecrübesizim hangi ekran kartı daha iyidir vs işlerine
  • bf4-bf4
  • arma 3
  • minecraft
  • Garry's mod
Genelde bu oyunları oynuyorum ama çok kasıyor ekran kartı olarak Asus R9 270 DirectCU II 2GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı nasıl gider ? 450 W bir psu alrıım yanına da

Ayrıca ram olarak kingston ram alsam daha hoş olmaz mı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı