HD 5500 Zula kasma sorunu

yilmaz787

Hectopat
Arkadaşlar geçenlerde Zula indirdim ama çok fena kasıyor. Bilgisayarım oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. 1GB RAM'le oynayanı bile gördüm bende neden bu kadar kasıyor yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: Intel Pentium 4 HT 540 3.2GHz.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5500 2 GB.
RAM: 2.5GB.
Windows 7 64 Bit.

Oyuna giriyorum maça ilk girince bir sıkıntı yok +50 FPS alıyorum kendi üssümdeyken. Ama düşmanlara yakınlaştıkça FPS 20'ye kadar düşüyor sadece düşmana yakınken FPS düşmesi oluyor ne yapmalıyım yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gr
Arkadaşlar geçenlerde Zula indirdim ama çok fena kasıyor. Bilgisayarım oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor. 1GB RAM'le oynayanı bile gördüm bende neden bu kadar kasıyor yardımcı olursanız sevinirim.

İşlemci: Intel Pentium 4 HT 540 3.2GHz.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 5500 2 GB.
RAM: 2.5GB.
Windows 7 64 Bit.

Oyuna giriyorum maça ilk girince bir sıkıntı yok +50 FPS alıyorum kendi üssümdeyken. Ama düşmanlara yakınlaştıkça FPS 20'ye kadar düşüyor sadece düşmana yakınken FPS düşmesi oluyor ne yapmalıyım yardım.
Grafik ayarlarını düşürüp dene. Veya Zula'yı açınca görev yöneticisinden çalışan uygulamaları kapat.
NOT:Eğer yeni başladıysan başlamamanı tavsiye ederim.Evet bazen iyi şeyler yapıyor ama tamamen oyuna para yatıranlara iyi şeyler veriyor kasalardan vs. Ben daha 2-3 hafta önce 150.000 ZP ile AKS açtım. 2 Tane Kral Kasa 3 Tane Gladyo Kasası çıktı . Diğerleri çöp çıktı. Oyuna para yatıracağım diyorsan oynayabilirsin. :)

Yeni başlayacaktımda çok kasıyor. 20 FPS oynuyorum bir zevki olmuyor. Ayarlar zaten minimumda. PC yi ilk açtığımda zaten çalışan bir uygulama olmuyorki. Antivirüs u oyun moduna alıyorum giriyorum ama yinede kasıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı