HD 5570 İle CS:GO Oynanır Mı?

:::Berkay:::

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Sistemim;
İşlemci:İntel Pentium Dual Core E5700 3Ghz
Ekran Kartı:Ati HD 5570 1Gb 128Bit
Bellek:4Gb 1333 Mhz
Sizce bu sistem ile CS:GO oynayabilir miyim? :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sistem sadece ramler 3 gb ve frekans düşük, en düşük ayarlarda gayet rahat oynanıyor. Normal e alınca fps düşüşü olabiliyor. Ondan en düşük ayarlarda oynuyorum.

Düzenlendi: Ama çözünürlüğe göre değişir, mesela ben 1280x1024 monitör de oynuyorum fps tavan yapıyor :D. Yüksek çözünürlükte ne olur bilemem ama zaten 5570 yüksek çözünürlük için olan bir kart değil :D:D.

Aynı sistem sadece ramler 3 gb ve frekans düşük, en düşük ayarlarda gayet rahat oynanıyor. Normal e alınca fps düşüşü olabiliyor. Ondan en düşük ayarlarda oynuyorum.

Düzenlendi: Ama çözünürlüğe göre değişir, mesela ben 1280x1024 monitör de oynuyorum fps tavan yapıyor :D. Yüksek çözünürlükte ne olur bilemem ama zaten 5570 yüksek çözünürlük için olan bir kart değil :D:D.

1024x768 uygunmudur hocam :)

Rekabetçi de dediğim ayar ve çözünürlükte fps 120 'nin üzerinde oluyordu. Sis veya flaş bombası atılınca da en fazla 80 e düşüyordu fps. Ki tahminimce benden daha yüksek fps alırsın çünkü 1280x720 monitörün var piksel oranı bildiğim kadarıyla daha az.

core 2 duo e4600 2.4Ghz
3GB Ram 800mhz
Hd 5570 ile 1080p de low ayarlarda rahat bir şekilde donma yapmadan oynuyorum umarim sende oynarsin. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı