Hd 5570 Monitor Kapanıp Açılma Sorunu

Hd5570 Powercolor marka bir ekran karti aldim. Asiri grafik isteyen oyunlari oynamam Playstationda oynarim sadece. Onboard kartla da calisan Knight Online gibi oyunlarda kasmamasi icin uygun bir kart oldugunu dusundum. Fakat Dün sabah karti taktim. Driverlerini son surum olarak amd sitesinden indirip kurdum. Sadece 1-2 kere ekran gidip geldi. Aksam uzeri xp olan sistemi windows 7 olarak formatlayip guncellestirmeleri kurdum. Tekrar driveri sorunsuz bir sekilde kurdum. Fakat bir web sayfasinda sayfayi hizlica assagi cektigimde ekran seri bi sekilde kapanip hemen aciliyor. Ayni sekilde knightta gayet normal bir sekilde oynarken bile 10 ar 20 şer saniye araliklariyla monitorum kendi kendine kapanip aciliyor.

Daha onceki ekran kartim hd 4650 idi. Harcadiklari enerji ayni gibi birsey. Hatta enerjidendir diye ekstra kullandigim bir fani ve cdromu psu dan ayirip calistirdim sorun devam ediyor. Ekran karti fani sorunsuz bi sekilde calisiyor. Monitorden oluyor desem eski kartimda boyle bir sorun yoktu. Onboard olarakta bir sorun yok. Yeni kart gayet duzgun calisiyor. İstedigim lol knight counter gibi oyunlari acip oynatiyor tek sorun bu kapanip acilma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim en kötü ihtimalle ekrankartın arızalı. Fakat internet cafede çalıştığım zamanlar her ay bu sorunu farklı bilgisayarlarda görüyorum. Tek yaptığım monitörün kablosunu değiştirmek olurdu ve sorun düzelirdi. Dwd-rw'nin fişini çıkardığını söylemissin fakat bu birim çalışmadığı taktirde elektrik çekmeyen bir birim diye biliyorum. Sistemini ayrıntılı bir şekilde (özellikle powerini) yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz. Ama aklımdakileri ben bir söyliyim. Powerin yetmiyor olabilir, görüntüyü ekrankartının farklı soketlerinden almaya çalış, biosunu güncelle, monitör kablosunu değiştir, en kötü ihtimalle ekrankartın arızalı gelmiştir. 15 gün içinde birebir değişim yapma hakkın var.
NOT: m5a97 anakartı kullananlar biosu güncellemediğinde bu sorunla çok karşılaşıyorlar.

HD 4650 elinde ise geri tak ve sorun devam ediyor mu diye kontrol et. Sorun yoksa ekran kartını garantiye gönder.

Abi bana da yardımcı ol bazı oyunları oynarken(LoL vs)ekran bende de bu şekil gidiyor biraz durup geri geliyor sürekli böyle oluyor oyunlardan zevk alamıyorum ne yapmam lazım PSU 350W ekran kartı HD 5570.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…