Mehmet Arif İpek
Hectopat
Hd5570 Powercolor marka bir ekran karti aldim. Asiri grafik isteyen oyunlari oynamam Playstationda oynarim sadece. Onboard kartla da calisan Knight Online gibi oyunlarda kasmamasi icin uygun bir kart oldugunu dusundum. Fakat Dün sabah karti taktim. Driverlerini son surum olarak amd sitesinden indirip kurdum. Sadece 1-2 kere ekran gidip geldi. Aksam uzeri xp olan sistemi windows 7 olarak formatlayip guncellestirmeleri kurdum. Tekrar driveri sorunsuz bir sekilde kurdum. Fakat bir web sayfasinda sayfayi hizlica assagi cektigimde ekran seri bi sekilde kapanip hemen aciliyor. Ayni sekilde knightta gayet normal bir sekilde oynarken bile 10 ar 20 şer saniye araliklariyla monitorum kendi kendine kapanip aciliyor.
Daha onceki ekran kartim hd 4650 idi. Harcadiklari enerji ayni gibi birsey. Hatta enerjidendir diye ekstra kullandigim bir fani ve cdromu psu dan ayirip calistirdim sorun devam ediyor. Ekran karti fani sorunsuz bi sekilde calisiyor. Monitorden oluyor desem eski kartimda boyle bir sorun yoktu. Onboard olarakta bir sorun yok. Yeni kart gayet duzgun calisiyor. İstedigim lol knight counter gibi oyunlari acip oynatiyor tek sorun bu kapanip acilma.
Daha onceki ekran kartim hd 4650 idi. Harcadiklari enerji ayni gibi birsey. Hatta enerjidendir diye ekstra kullandigim bir fani ve cdromu psu dan ayirip calistirdim sorun devam ediyor. Ekran karti fani sorunsuz bi sekilde calisiyor. Monitorden oluyor desem eski kartimda boyle bir sorun yoktu. Onboard olarakta bir sorun yok. Yeni kart gayet duzgun calisiyor. İstedigim lol knight counter gibi oyunlari acip oynatiyor tek sorun bu kapanip acilma.
Son düzenleyen: Moderatör: