HD 5570 Sistem Güçlendirme

Giga Fresse

Hectopat
Merhaba. İzninizle size bir konu hakkında danışmak istiyorum. Başlıkta belirttiğim gibi sistemimi güçlendirmek istiyorum.

Sistemim:

Asus M5A78L-M LX AM3+ DDR3 AMD Anakart.

Sapphire Radeon HD5570 1GB 128bit Ekran kartı.

Hi-Level 4 GB 1333MHz DDR3 RAM.

AMD Athlon II X2 3.4GHz İşlemci.

Sistemim bu şekilde.

1- Sizce aynısından 4GB ya da 8GB RAM daha alıp oyundaki performansı arttırabilir miyim?

2- Bu sisteme Overclock yapılabilir mi? Yapılabilirse Overclock yaparak oyunlarda en fazla ne kadar performans artışı olur?

3- Ya da. Bu sisteme R7 240 alıp, RAM'i 4GB daha arttırıp, AMD Athlon II X4 860K İşlemci mi almalıyım? Ana kartıma uygunmudur?

Yani anlayacağınız sistemimi geliştirmek için neler yapabilirim?

1. ve 2. sorulara öncelik versek daha iyi olur çünki belki 3. soruda belirttiklerimi alamayadabilirim.

Not: PSU 350Watt.

Not: Sistem yaklaşık 6 yıllık. Win 8.1 64bit Industry Pro(dream spark) var.

Son düzenleme:
O sistemi temelinden değiştirmen gerek. Başta işlemci ve ekran kartı olmak üzere.

Peki R7 240 ve AMD Athlon X4 860K anakartıma uyumlumudur? Ekran kartı NVIDIA olsa da uyar mı?
Uyumsuzluk problemi olmaz ama R7 240 çöp bir kart , ekran kartı demeye bile dilim varmıyor o kartı alıpta oyun oynayacağını düşünme ha o kartı almışssın ha paranı çöpe atmışssın aynı şey.

Uyumsuzluk problemi olmaz ama R7 240 çöp bir kart , ekran kartı demeye bile dilim varmıyor o kartı alıpta oyun oynayacağını düşünme ha o kartı almışssın ha paranı çöpe atmışssın aynı şey.
Peki R7 240 yerine bu anakarta alınabilecek işlemci ve ekran kartı olarak neleri tavsiye ediyorsun? Bütçem ikisi toplam 700 ü geçmemeli. İşlemci olarak Athlon X4 860K seçtim kesin kararım. Fakat şimdi en fazla 350tl yi geçmeyecek anakartıma uyumlu hangi ekran kartını tavsiye edersin?

Sent from my E2303 using Technopat mobile app

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı