1000 TL HD 5670 Sistem Güçlendirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

itsAtaken

Kilopat
Merhabalar. Benim sistemim soyle;

Intel pentium g2130 3.20ghz 2 cekirdek

Powercolor radeon hd 5670 1gb 128 bit ddr 3

4gb tek kanal 1333 ddr3

Gigabyte h61m -s2pv 1155 ddr 3 anakartt.

Son olarak, Yillarin kasasi Sagitta Raidmax 450 watt (+80degil)

Islemci ve anakart alilali 1 sene oldu. Ekran karti ve digerleri yaklasik 3-4 senelik. Simdilik 1000tl butce var. Az biraz artabilir. Ben bu bilgisayara mumkunse anakart degistirmeden yenilik yapmak istiyrum. Aklimda ayni ramden bir tane daha alip 8 yapmak, bir psu ve islemci+ekran karti var. Simdilik ekran karti da olabilir, islemciye sonra bakariz. Butce 1200u filan gecmez..

Sizden adam akilli guc vericek, yari yolda birakmayacak, 500tllik ekran kartlarini tasiyacak bir psu onerisi ardindan bir ekran karti onerisi ardindan yazin sonlarina dogru bir islemci onerisi bekliyorum. Rami 8 yapicam ama, o cok para tutmuyor zaten.

Bu dediklerim bu anakart uzerinde etkili olur mu ? Yoksa ben direk hicbir şeyi kurcalamadan, bir ps3 alip, 3-5 sene takilsam mi ?

Bilgisayarimin yuklu oldugu zaman bir tek oyun. Render filan hiic yok.

Sunu da ekliyeyim, ben hicbir zaman oyu larin full de calismasini istemem. Bu aralar; Bo 2 multiplayer, Bf 3 multiplayer, DayZ, oyunlarinj oynuyorum. Hepsi 1024*768. Medium-low arasi. Su Bo 2yi bari fullde oyniyayim yeterli. Dayz biraz daha akici olsa yeterli. Bir de Call of Duty Ghosts' u 1024*768 medium-low acsa benim icin yeterli :) bunlari goz onune alirsaniz memnun edersiniz.
Herkese tesekkurler.

Son düzenleme:
Ekran karı olarak amd olarak ekran kartı gideyim zaten bütçe 1000 tl
Ekran kartı olarak amd r9 270X seçtim zaten msi gaming:
Ama bide güç kaynağı lazım bunun için 450w taşımaz 600 lazım.
Bu da güç kaynağı:
Cooler master güvenebilirsin.
Ram'ler olarak kingston seçtim hyperx bende onu kullanıyorum baya iyi:
Şimdi bi fiyat toparlayalım:
  • Ekran Kartı 580
  • Güç Kaynağı 164
  • Ramler 252
Toplam 996 lira iyi oldu bence seneyede anakart işlemci kasa değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasam çok büyük. Psu değiştirince gerek kalmayacak. Zaten yan tarafı cam, camı çıkarttım ben ne zaman istesem bir şeyler yapabiliyorum, ayrıca bir sürü özelleştirmem var içinde..

Bende aynı senin söylediğin parçaları düşünüyordum ama, bana +80 güç kaynağı lazım.

270x, g2130 ile darboğaz yapar die korkuyorum.

Böyle bir şeyin olma olasılığı ne kadar arkadaşlar, bilen birilerden cevap bekliyorum.

Ayrıca 8 gb koymuşsun sanırım, bana bir tanesi lazım.

Arkadaşlar aklımda çok farklı fikirler var, daha sonra başka konu açabilirim. Yorumlarınız için teşekkürler, bu plan iptal oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı