HD 5570 sistem yüksek performans modunda restart atıyor

semyh55

Picopat
Katılım
27 Kasım 2020
Mesajlar
37
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Masaüstü bilgisayarımı yüksek performansa ayarlayınca restart atıyor. Lakin güç tasarrufu modunda iken bir sorunla karşılaşmadım. Güç kaynağımda sorun olduğunu düşünmüyorum.
Sistemim; i5 2400, HD 5570, 4 GB 1333 MHz RAM, PSU Casper. Tam model bilmiyorum. 300W bir PSU.
 
Hocam, ben de tam tersini düşünüyorum. Reset atma konusunda önemli etkendir. İmkan varsa farklı bir PSU ile deneyin derim.
 
Hocam, ben de tam tersini düşünüyorum. Reset atma konusunda önemli etkendir. İmkan varsa farklı bir PSU ile deneyin derim.

Deneyeceğim

Dengelide bir sorun oluyor mu peki?

PC de sorun olduğundan cevap veremedim dengelide de yapıyor hatta ara sıra güç tasarrufu modunda da yapıyor ki Power'imi değiştirip deniyeceğim bu hafta sorun devam etmez inşallah
Mesela CS:GO oynadığımı düşünelim sanırsam bu hafta 40 saat CS girdim ama hiç restart atmadı ama Payday indirip denediğimde her girişimde restart attı PC'yi test amaçlı açık bırakıyorum sabaha kadar diyelim sorun yok ama bazı oyunlarda yine yapıyor anlam veremedim Power'in içini açıp baktım kapasitör şişliği göremedim aynı şekilde anakartta da bir gözle görüken bir sorun yok 5 6 ay öncesine kadar bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum bu bilgisayar sayesinde bilgisayar ustası oldum :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı