böyle diyor bu sefer de acaba alttaki linux 64 bit bölümünden mi kursam driverŞu kodu yazar mısın terminale:
Kod:sudo apt-get install fglrx
böyle diyor bu sefer de acaba alttaki linux 64 bit bölümünden mi kursam driverŞu kodu yazar mısın terminale:
Kod:sudo apt-get install fglrx
Aynen ondan deneyelim.böyle diyor bu sefer de acaba alttaki linux 64 bit bölümünden mi kursam driver
indirdim kuruyor şuan ama biraz yavaş gibiAynen ondan deneyelim.
Şöyle ki ekran kartının ihtiyaç duyduğu bağımlılık güncel Linux'larda yok. Yani alttaki Linux'u deneyelim. Olmazsa sürüm düşürmen gerekebilir.
@UğurDuran n'aptın?
Nasıl kurdun? Direkt üstüne çift mi tıkladın?indirdim kuruyor şuan ama biraz yavaş gibi
indirilenlerden direk tıkladım yani evetNasıl kurdun? Direkt üstüne çift mi tıkladın?
Öyle oluyormuymuş ya? SS atsana merak ettim.indirilenlerden direk tıkladım yani evet
sudo su bash nvidia-xxx.run
diye kod girip kuruyordum.dosyaya tıklayınca ilk sol taraftaki açıldı sonra yine çift tık yapınca sağ taraftaki açıldı (bu arada yanlışıkla kapattım tekrar baştan başladı kurulum)Öyle oluyormuymuş ya? SS atsana merak ettim.
Ben nvidia sürücümü kurarkensudo su bash nvidia-xxx.run
diye kod girip kuruyordum.
sudo su
bash xxxx.run
xxxx yazan yer dosya adı. Yeniden adlandıra basıp tümden kopyalayıp yapıştırabilirsin.
eski sürüme falan geçicem herhalde yine hata verdiZip dosyasının içindeki .run dosyasını çıkar. Daha sonra .run dosyası neredeyse (İndirilenler) sağ tıkla burada uçbirim aça bas.
Daha sonra şu kodları yaz:
Kod:sudo su bash xxxx.run xxxx yazan yer dosya adı. Yeniden adlandıra basıp tümden kopyalayıp yapıştırabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.