bazen çok kasılıyor bazen gayet düzgün fanın sesi artıyor falan ( 500 tl ) civarı masraf yapabilirim crysis moh battlefield hitman devil macry tarzı oyunları rahat oynadım ama gta kastı ?
İşlemcin gayet iyi. Tek eksiğin ekran kartı. SSD'yi sonradan da alabilirsin. Zaten o sisteme taktığın SSD'den tam randıman alamazsın. Ekran kartı olarak R7 360 tavsiye ederim.
Sapphire den alma derim. Bu sisteme bir ssd ve bir ekran kartı lazım. Hdd kapasitenin de yükselmesi lazım. Yoksa oyunlarının sığması zor. GTX 960, 750ti, yada r7 360 ın farklı partnerin kartından al. Asus veya msı. Ssd kaliteli mi bilemeyeceğim ama hızı sisteminiz için yeterli. Sapphire ekran kartı almayın derim.
R9 370 2GB ile 1 TB HDD alman daha iyi olur ama bana yeter dersen 120GB' lık SSD alabilirsin. Fiyat düşmesi zor olur daha yeni çıktı. Belki küçük indirimler yaparlar.
Bence büyük boyutlu hdd almazsan kurduğun oyun sistemi boşa kurulmuş olur. Ama ben oyunu bitirip silecem, sonra diğerini kuracam derseniz, tercih sizin. Ama yeni nesil oyunlar için en az 500gb gerek.