HD 5670 Sisteme Ekran Kartı ve SSD Almak

ceyhun odabaş

Hectopat
Daha fazla  
anakart:asus m5a78L EPU Güç Optimizasyonu ve DDR3 2000 (O.C.) bellek desteği ile AM3+ Platformu

işlemci:AMD Phenom II X6 1075T 3.0GHz /3.5GHz (Turbo)

ekran kartı:asus ATI Radeon™ HD 5670 Graphics GDDR5 128bit

ram:16 gb ddr3 4*4 kingston hyperx

Power Supply:TT 500AL 1NC Thermaltake 500w

HDD:160gb samsung 1tb wdc

Windows bir tek birincil disk. Puanı düşük 5,3, gerisi 7,0, 7,5.

Birçok oyunda sıkıtım yok ama GTA 5'de kasılmalar var. Fikir ve önerilere açıgım.

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O puanlamalara pek takılmayın hocam siz şimdi sistemde ne gibi değişiklikler yapmak istiyorsunuz ve ayırdığınız bütçe nedir ?

bazen çok kasılıyor bazen gayet düzgün fanın sesi artıyor falan ( 500 tl ) civarı masraf yapabilirim crysis moh battlefield hitman devil macry tarzı oyunları rahat oynadım ama gta kastı ?

• Bu da GTA V performansı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sapphire den alma derim. Bu sisteme bir ssd ve bir ekran kartı lazım. Hdd kapasitenin de yükselmesi lazım. Yoksa oyunlarının sığması zor. GTX 960, 750ti, yada r7 360 ın farklı partnerin kartından al. Asus veya msı. Ssd kaliteli mi bilemeyeceğim ama hızı sisteminiz için yeterli. Sapphire ekran kartı almayın derim.

Bence büyük boyutlu hdd almazsan kurduğun oyun sistemi boşa kurulmuş olur. Ama ben oyunu bitirip silecem, sonra diğerini kuracam derseniz, tercih sizin. Ama yeni nesil oyunlar için en az 500gb gerek.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı