HD 5830 Performans Sorunu

Cheefy

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 V20.2
Merhabalar, çözemediğim bir sorunum var, sizden yardım istemeye karar verdim. Bugün bir arkadaştan Sapphire HD 5830 ekran kartı aldım. Format atıp driverlarını güzelce kurduktan sonra başladım oyunları yüklemeye. Ama denediğim bütün oyunlarda en düşük ayarlarda bile kasılıp kaldı. Hiçbir şekilde ısınma sorunu yok, işlemci ve RAM'lerin kullanımı da oldukça düşük. Bir de AMD Catalyst Control Center'da GPU saati 157MHz ve Bellek saati 300MHz olarak gösteriyor. Lütfen yardımcı olun, sistemin özellikleri :
  • Windows 10 64 Bit kullanıyorum.
  • HP İPİBL LA Anakart
  • Intel Q6600 İşlemci
  • 4 GB RAM
  • 500W 80 Plus güç kaynağı

@Recep Baltaş @Ali Güngör abi yardımcı olursanız sevinirim.

Sapphire tavsiye etmiyoruz, HD 5830 da çok eski bir ekran kartı, (2010) artık yazılım desteği de bulunmuyor bu bağlamda sorunlarınız artarak devam edecektir. Bunun yerine güncel, giriş seviyesi bir model alsanız daha karlı çıkardınız. Değiştirme imkanınız var mı?

Abi öncelikle çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. 5-6 ay sonra yeni bilgisayar alacağımdan fazla önemsemedim birde test videolarını izlediğim kadarıyla beni idare edebilecek bir karttı. Ama bir sorun olacak ki 10 FPS yi geçemedim. CS:GO oynarken mavi ekran hatası verdi şimdi tekrar format atıyorum hocam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı