HD 6350 ve Pentium sistemin Valorant performansı

İşletim sistemi
Windows 10

Hz.AttackBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Pentium Dual Core CPU, 3.20 GHz 2 GB RAM ATI Radeon HD 6350 2 çekirdek 2 GB ekran kartı, düşük ayarlarda Valorant kaç FPS alır? Donar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Pentium Dual Core CPU, 3.20 GHz 2 GB RAM ATI Radeon HD 6350 2 çekirdek 2 GB ekran kartı, düşük ayarlarda Valorant kaç FPS alır? Donar mı?

30 veya 45 FPS sabitleyerek oynayabilirsiniz ama çok bir şey beklemeyin.

Pentium tarafında ne güçlü bilmiyorum ancak 2 GB RAM biraz üzse de 55-60 FPS civarı oynanabilir (720p düşük ayarlar). Pentium tarafını bilmediğim için daha düşük de olabilir.

Pentium tarafında ne güçlü bilmiyorum ancak 2 GB RAM biraz üzse de 55-60 FPS civarı oynanabilir (720p düşük ayarlar). Pentium tarafını bilmediğim için daha düşük de olabilir.

55 FPS almaz, eski işlemcim Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz'di 45 FPS sabitleyerek donmadan oynuyordum.

Hocam bende Q8400 MSI GT 710 ve 8 GB RAM'le sabit 60 zor alıyorum genede arada takılmalar oluyor.

Aynı sistemi 110 FPS'e kadar zorlamıştım, düşük ayarlarda tabi ki de, onda 4 GB ram vardı. Ayarları düşürebilirsen, sistemini temiz tutarsan alabilirsin eğer donmalar kasmalar varsa sisteminde yapacağın en iyi şey FPS'i 60'a sabitlemek olacak,

Son düzenleme:

Arada takılmalar olmasın diye sabit 60 da kullanıyorum hocam zaten de extrem olaylara giremiyorsun o sıkıntı oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…