HD 6570 CS:GO Düşük GPU Kullanımı

ufoandaliens

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni birleştirdigim idarelik bir bilgisayarda CS:GO oynamak istiyorum CS:GO yükledim açtıgımda işlemciyi kullanabiliyorum ama ekran kartının %40 sınırı var sanırım kullanamıyorum, sizce nedeni nedir?

Sistem bilgilerim:
  • Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHZ
  • AMD Radeon HD 6570 2GB
  • RAM 3GB DDR2 (1GB+2GB kit olarak)

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok ram ve sonrasında ise işlemci yüzünden performans kaybı yaşıyorsunuz.

Benimde sistemim 8GB RAM'e sahip fakat 32Bit kullanabildiğimden dolayı 3GB RAM kullanabilmekteyim.
Windows 8 64 Bit 8GB RAM kullanırken CS:GO'da FullHD de 40FPS alırken
Windows 10 32Bit 3GB RAM ile 10FPS alıyorum.

Son düzenleme:
RAM yetersiz kaldığı için takılmalar ve FPS'de düşme yaşamanız normal. RAM takviyesi yapın.

Darboğaz yaşıyorsunuz. Ayarları biraz yükseltmeyi deneyin ve çoklu çekirdek kullanımını açın.

Ayarları orta ve yüksek yaptim 15-20 fps e kadar düştü, En düşük ayarlarda ise en azından 40 fps kadar alabiliyordum. Darbogaz konusunda ise işlemci %100 de çalışmıyor %60-70-80 arasi gidip geliyor darbogaz olsa %100 olmasi gerekmiyormu acaba?

İşlemci ve RAM yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.

İşlemci kulanımı hep %100 de degil ama ? Ayriyeten CS:GO için ne kadar ram ihtiyacı vardir?

4GB CS:GO için yeterli olacaktır. 1024x768 düşük ayarlarda Çoklu Cpu Kullanımı ayarını'da evet olarak ayarlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…