HD 6570 CS:GO Düşük GPU Kullanımı

ufoandaliens

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba.
Yeni birleştirdigim idarelik bir bilgisayarda CS:GO oynamak istiyorum CS:GO yükledim açtıgımda işlemciyi kullanabiliyorum ama ekran kartının %40 sınırı var sanırım kullanamıyorum, sizce nedeni nedir?

Sistem bilgilerim:
  • Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHZ
  • AMD Radeon HD 6570 2GB
  • RAM 3GB DDR2 (1GB+2GB kit olarak)
cc1.jpg
ccc.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha çok ram ve sonrasında ise işlemci yüzünden performans kaybı yaşıyorsunuz.

Benimde sistemim 8GB RAM'e sahip fakat 32Bit kullanabildiğimden dolayı 3GB RAM kullanabilmekteyim.
Windows 8 64 Bit 8GB RAM kullanırken CS:GO'da FullHD de 40FPS alırken
Windows 10 32Bit 3GB RAM ile 10FPS alıyorum.

Son düzenleme:
Darboğaz yaşıyorsunuz. Ayarları biraz yükseltmeyi deneyin ve çoklu çekirdek kullanımını açın.

Ayarları orta ve yüksek yaptim 15-20 fps e kadar düştü, En düşük ayarlarda ise en azından 40 fps kadar alabiliyordum. Darbogaz konusunda ise işlemci %100 de çalışmıyor %60-70-80 arasi gidip geliyor darbogaz olsa %100 olmasi gerekmiyormu acaba?

İşlemci ve RAM yetersiz kalıyor diye düşünüyorum.

İşlemci kulanımı hep %100 de degil ama ? Ayriyeten CS:GO için ne kadar ram ihtiyacı vardir?

Ayarları orta ve yüksek yaptim 15-20 fps e kadar düştü, En düşük ayarlarda ise en azından 40 fps kadar alabiliyordum. Darbogaz konusunda ise işlemci %100 de çalışmıyor %60-70-80 arasi gidip geliyor darbogaz olsa %100 olmasi gerekmiyormu acaba?

İşlemci kulanımı hep %100 de degil ama ? Ayriyeten CS:GO için ne kadar ram ihtiyacı vardir?
4GB CS:GO için yeterli olacaktır. 1024x768 düşük ayarlarda Çoklu Cpu Kullanımı ayarını'da evet olarak ayarlayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı