HD 6570 ekran kartı ısınma sorunu

moriste

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartım boştayken 70 80 dereceleri görüyor. Acaba neden böyle oluyor anlamadım.
AMD PowerColor 6570 HD 1GB GDDR3 ekran kartı var.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları çalışıyor mu baktın mı ? Bende aynı modeli eskiden kullanmıştım. O ufacık fanıyla oyunlarda bile kolay kolay 60-65 dereceyi geçmezdi. Sonra birden 80 derece olduğunu gördüm. Kontrol ettiğim zaman fanı çalışmıyordu.

Fanları çalışıyor mu baktın mı? Bende aynı modeli eskiden kullanmıştım. O ufacık fanıyla oyunlarda bile kolay kolay 60-65 dereceyi geçmezdi. Sonra birden 80 derece olduğunu gördüm. Kontrol ettiğim zaman fanı çalışmıyordu.

Fan çalışıyor şu anda 45 derece sıcaklık PC kapattım ve kasa içinde biraz toz vardı bezle sildim şu an sıcaklık böyle sana bir sorum olacak acaba seninde oyunlarda çok ısındığında kapanıyor muydu.

Ekran kartının termal macunu yenilenmesi gerekiyor bilen birisi veya kendin termal macunu yenileyince sıkıntın çözülmüş olur. Bu durumda pek fazla oynama çünkü ısınıp kapandığı zaman ekran kartı ömrü azalıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı