Ekran kartı ısınma sorunu

karacac

Centipat
Arkadaşlar oyun oynarken Ultra'da ekran kartım ısınıyor. Yeni aldığım PC'de oyun GTA 5 oynuyorum kasanın üstüne elimi değdiğim de buz gibi yanlara arkasına değdiğim de buz gibi ama camlı tarafa değdiğim de ekran kartının olduğu yer ısınıyor fazla. Neden acaba? Soğutucu almam gerekli mi acaba sıvı soğutucu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci için mi istiyorsunuz ekran kartı için mi?

Ayrıca pek iyi bir soğutma değil.

Benim sistemim böyle yeni bilgisayarım içinde sıvı soğutucu falan yok almamıştım param yetmemişti RAM'da 8 var hazır sistem olduğu için RAM'da almadım o yüzden bilemiyorum şimdi soğutucu alınır mı almamalı mıyım diye sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Adsızzz.png
    Adsızzz.png
    32,7 KB · Görüntüleme: 67
Soğutucuya gerek olduğunu düşünmüyorum ama alabilirsiniz.

Fakat ilk başta aynı RAM'den bir tane daha alın. Soğutucuyu indirimlerde de alabilirsiniz.

F/P hava soğutucu alınabilir, sıvı soğutma gereksiz olur.

Anladım o zaman ekran kartı ısındığında ben korktum biraz acaba bir şey mi oldu diye sorun yok o zaman ısınması normal değil mi anladığım kadarıyla bir de o zaman RAM alayım soğutmayı daha sonrada alırım bir de aklıma takılan şey var benim RAM 3000 MHz idi ama sistemde 2000 olarak gözüküyordu ben onu 3000 MHz olarak yaptım bir şey olur mu acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı