HD 6570 ile PUBG Lite Oynanır mı?

Bu ekran kartı ile mining yapılmış. Alınmasını tavsiye etmem. Forumda birçok kişi hatta neredeyse herkes mining kartlara karşı. Olması gereken de bu zaten.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Hangi ekran kartında mining yapılmış ? Bana hangi kartı önerirsiniz ? Ben sadece PUBG ve PUBG Lite sürümünü oynamak istiyorum. Çinden satın alınmış GTX 960 ekran kartı buldum. 200 TL' ye satın alsam sıkıntı olur mu ?

Yorumunuz için teşekkür ederim. Hangi ekran kartında mining yapılmış ? Bana hangi kartı önerirsiniz ? Ben sadece PUBG ve PUBG Lite sürümünü oynamak istiyorum. Çinden satın alınmış GTX 960 ekran kartı buldum. 200 TL' ye satın alsam sıkıntı olur mu ?
O konu hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Bütçenizi belirtip yeni bir konu açarsanız daha bilgili arkadaşlar yardım edecektir.

"RAM"'i "Ram" diye yazan biri bu konuyu nasıl açabilir merak ettim. Bekliyorum. Ayrıca yazdıklarım doğru fakat sizin yazdıklarınız yanlış. Önce biraz araştırın sonra gelin.

Araştırıyorum da geliyorum zaten ve "RAM i", "ram" diye yazamam o anki acelem le alakalı ve ben senin yazdıklarına yanlış demedim. Ve son olarak ta, 800 MHZ ile çalışan bir RAM de 45 FPS alıyorsan 1600 MHZ ile çalışan bir RAM de 55-60 FPS alabilirsin.

Tamam teşekkürler konu kapansın. RX 460 aldım. 4 GB olan "RAM" ı 8 GB yaptım. Sniper Elite 4 ve PUBG oyununda 50-70 FPS alıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı