HD 6570 Metin2 kasma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

library

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sistemim yettiği halde oyunlar kasıyor. Örneğin metin 2, gibi oyunlar kasıyor arkadaşlar.
5 aydır format atılmıyor. Ne yapmalıyım ?
Sistem özelliklerim
  • Ekran kartı = Amd radeon hd 6570
  • İşlemci = Intel Pentium 4 (2cpus) 3.20 ghz
  • RAM = 3 GB
Sistemim bunlar arkadaşlar.
  • Sorularım
  1. 775 pin olan bir anakart var bende arkadaşlar. Bu anakarta 775 pin en üst düzey hangi işlemci takabilirim oyunlarda kasmayan ?
  2. Takarsam hangi oyunlar düzelir ? Ben internet cafede adamın özelliklerine baktım işlemcisi intel core i2 7200 di. Bir sürü oyun vardı GTA 5 GTA 4 Crysis , Assasıns creed v.s 60 tane oyun vardı. Bende 775 pin yüksek işlemci taksam düzelir mi ?
  3. Metin 2 düzelir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmaması lazım. Mutlaka bir hata ve ya bir eksiklik olmalı.

775 pin . En yüksek hangi islemci var 775 pin olan ?

5 aydır formatsız ve masaüstünde bu Windows kopyası orjinal değil yazıyor.

Yanlış Bilgi
775 pin . En yüksek hangi islemci var 775 pin olan ?

[Q="Yusuf Can, post: 1284820, member: 22104"]Kasmaması lazım. Mutlaka bir hata ve ya bir eksiklik olmalı.
En yüksek işlemciyi taksanız bile anakartınızla uyumlu olmayabilir. Benim sistemde sizin gibi baya eskiydi. Bana kalsa bütçe mevcut ise yeni sisteme yönelin. Mevcut değil ise her iki anakartın sitesine girip en yüksek hangi işlemciyi desteklediğini bulup temiz ve güvenilir bir yerden temin edin. Tabi temiz bir Windows kurulumu da iş görür. Fakat ilk olarak temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. İşlemci her ne kadar eski olsada Metin 2 çok düşük sistemlerde bile stabil olan bir oyun.

O zaman hic degistir miyim Benimki pentium 4 oyunda P4 istiyor ?

Bunları buraya değil oyunun yapımcısı kimse ona yazman gerek. Boşuna düşük seviye oyun demiyoruz ama cidden Pentium 4'ün değişmesi gerek. Sistem gereksinimlerinde ne yazdığının bir önemi yok gördüğün gibi.

Eski yonga setlerine teknik destek verilmediğinden dolayı konu kapanmıştır.

Her anakartın kendine göre işlemci desteği vardır. Bu listede hangi işlemciler belirtilmişse o işlemciler sorunsuz çalışır. Sizde çalışmadıysa BIOS güncelleyebilirsiniz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…