HD 6570 sistem GTA IV Kaldırır Mı?

Bahadır.

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
-_-
Arkadaşlar, aşağıdaki resim sistemin :) Acaba GTA IV'i minimum ayarlarda oynayabilir miyim?
Youtube'daki Technopat kanalından bana gelen cevap: "O sistemle kayıt bile olamazsın..."
Ama videolarda 64 MB ekran kartının bile oyunu rezalet grafiklere çalıştırabildiğini ve benim sistemin tıpkısı bir bilgisayarı Bandicam'de (GTA IV) 15-20 FPS aldığını gördüm.
Şu anda tereddütteyim. Oyun yükleniyor. Eğer çalışmadı derseniz yüklenmesini sonlandıracağım.

rmVMDz.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun orjinal olmadığı sürece takılmalar yaşayacaksın. Yılbaşı indirimide başlamışken Steam'dan alabilirsin;
Save 60% on Grand Theft Auto IV on Steam
Bu arada ekran kartı sürücünü kurmamışsın. Windows'un tanıdığı sürücü ile çalışıyor. Bu hali ile zaten kasacak. Ekran kartının sürücüsünü de güncelle.
Desktop

Sistemim W8.1, Pentium E5700 3.00 Ghz, 2 Gb ram, Powercolor HD 6570 ekran kartım var 1050P çözünürlükte low ayarlarda oynuyorum ortalama FPS 25-30.

Arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkürler. Oyunu Torrent üzerinden indirdim. Bilgisayarıma AMD sürücülerini de kurmadım. Oyunun grafik ayarları "High" olarak karşıma çıktı, Medium'a düşürdüm. Sonuç oyun rahat çalışıyor. İlk açıldığında kasma olsa bile 10 dk oynayınca sorun düzeliyor. Ara sıra da takılıyor (Enes Doğan haklısınız.). Ama oyun stabil en azından. Oyunun videosunu en kısa sürede siz Technopatçılara paylaşacağım ;) . Bandicam bende mevcut olsa dahi oyunun asıl performansını görmek için videoyu kamera ile çekeceğim.

Konumu inceleyenlere teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı