HD 6570 ve i3 10100F sisteme Windows 8.1 kurulabilir mi?

Daha fazla  
RAM
Crucial 8 GB 2666MHz
SSD veya HDD modeli
James Donkey JD120 120 GB
Ekran kartı
ATI HD 6570 1GB
Anakart
GIGABYTE H410M-H(rev 1.0)
İşlemci
İntel İ3 10100F 3.60 GHz 8 Çekirdek
Şu an sistemimde Windows 10 kurulu ve animasyonların vs. akıcı olmadığını kastığını hissediyorum. Windows 8.1 kursam herhangi bir driver sıkıntısı yaşar mıyım?

Şu an sistemimde Windows 10 kurulu ve animasyonların vs. akıcı olmadığını kastığını hissediyorum. Windows 8.1 kursam herhangi bir driver sıkıntısı yaşar mıyım?

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ben dün geçtim Windows 8.1'e hiçbir sorun yaşamadım geçin.

Hiçbir sıkıntı yaşamazsınız ben dün geçtim Windows 8.1 hiçbir sorun yaşamadım geçin.
Sadece chipset driverlarında sıkıntı yaşıyorum. Anakartımın sitesinde windows 8.1 için indirme linki yok. İntel INF İnstallations da windows 8.1 de çalışmıyor diye biliyorum. Chipset driverlarımı nasıl güncellerim?
Zamanında 8.1 kurmuştum zaten. Ekran kartından yana sorun yok. Dediğim gibi chipset driverlarını nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.

Chipset driver daha önce hiç kurmadım bilmiyorum ama bence uyar Sisteminiz'de Windows 8.1'e uyan parçalar var.

Son düzenleme:
Zaten sıkıntı da Chipset. Bu nesilde 8.1 için Chipset sürücü yok. Zaten sizde SSD de var.

Dediğim gibi Windows 10 akıcı değil. Animasyonlarda kasma var. O yüzden 8.1'e geçmek istiyorum. Chipset driverı kurmazsam çok bir sorun olur mu?

@Dr Drake Ramoray olma ihtimali de var. Aygıt Yöneticisi'nde ünlem de alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…