Şu an sistemimde Windows 10 kurulu ve animasyonların vs. akıcı olmadığını kastığını hissediyorum. Windows 8.1 kursam herhangi bir driver sıkıntısı yaşar mıyım?
Şu an sistemimde Windows 10 kurulu ve animasyonların vs. akıcı olmadığını kastığını hissediyorum. Windows 8.1 kursam herhangi bir driver sıkıntısı yaşar mıyım?
Sadece chipset driverlarında sıkıntı yaşıyorum. Anakartımın sitesinde windows 8.1 için indirme linki yok. İntel INF İnstallations da windows 8.1 de çalışmıyor diye biliyorum. Chipset driverlarımı nasıl güncellerim?
Sadece chipset driverlarında sıkıntı yaşıyorum. Anakartımın sitesinde Windows 8.1 için indirme linki yok. Intel ınf installations da Windows 8.1 de çalışmıyor diye biliyorum. Chipset driverlarımı nasıl güncellerim?
Zamanında 8.1 kurmuştum zaten. Ekran kartından yana sorun yok. Dediğim gibi chipset driverlarını nasıl güncelleyeceğimi bilmiyorum.
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform fo...