HD 6570 ve i3 10100F sisteme Windows 8.1 kurulabilir mi?

SM Bus denetleyicisi donanımlar arasında bir köprü görevi görür. Sıkıntı olmaz diyemeyiz.

Hocam, sizin sıkıntı büyük ihtimalle JD SSD kaynaklı da olabilir. Güncel bir sisteminiz var. Normalde kasma olmaması gerekir.

Hocam, sizin sıkıntı büyük ihtimalle JD SSD kaynaklı da olabilir. Güncel bir sisteminiz var. Normalde kasma olmaması gerekir.
2. bir SSD'im var onu deneyeceğim. Olmadı 8.1 e geçeceğim artik.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

8.1 kuruyorum hocam. Diğer SSD de fayda etmedi. Yanlış hatırlamıyorsam eskiden Intel driverları güncellemek için, aynı ekran kartında olduğu gibi işlemcide de model falan seçip yüklüyorduk. Intel'in o sitesini bulamadım. Kapandı mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ise dediğiniz gibi INF programı var. Bir de anakartın sitesinden de bakabilirsiniz. Zaten Chipset sürücüsü, Chipset için olur. İşlemci için olmaz. H410, 460, Z490 falan gibi. İçindeki grafik birimi için de sürücü olur. Zaten sizinki F olduğu için yok.

Şimdi ise dediğiniz gibi INF programı var. Bir de anakartın sitesinden de bakabilirsiniz. Zaten Chipset sürücüsü, Chipset için olur. İşlemci için olmaz. H410, 460, Z490 falan gibi. İçindeki grafik birimi için de sürücü olur. Zaten sizinki F olduğu için yok.
INF ile güncelledim. Sadece
PCI Simple Communications Controller kaldı. Onunda çok sorun olacağını sanmam, zaten oyun falan oynamıyorum artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı