HD 6670 Nasıl bir karttır?

turkgamer

Hectopat
Makaleler
1
HD 6670 sizce nasıl bir karttır? Beni kaç yıl idare eder?

1QjLf

Sapphire modelini kullanmıştım zamanında. Güncel oyunları düşük çözünürlükte belki orta ayarda rahatça oynarsın. Ama genelde düşük ayarda oynayacaksın. Pek zevk almazsın o kart ile güncel oyunlardan.
Ben sırf bu yüzden sistemi en baştan yeniledim ve 6850 var şuan bende. 2. yarı mutlaka 7870 çift fan bir modelini alacağım.

Bu arada Crysis 2 ile test etmiştim, çok iyi hatırlıyorum. 1280*1024 ve yüksek ayarlarda, DX 11 yokken 20 fps alıyordum. Ama düşük ayarlarda kasmıyordu. 30 ve üzeriydi yani. Fazla da üzeri değil hani :D

Düşük grafik ayarlarında da oyunun zevki çıkmıyor, ortasını tutturabilen aşk olsun :D

Sapphire modelini kullanmıştım zamanında. Güncel oyunları düşük çözünürlükte belki orta ayarda rahatça oynarsın. Ama genelde düşük ayarda oynayacaksın. Pek zevk almazsın o kart ile güncel oyunlardan.
Ben sırf bu yüzden sistemi en baştan yeniledim ve 6850 var şu an bende. 2. yarı mutlaka 7870 çift fan bir modelini alacağım.

Bu arada Crysis 2 ile test etmiştim, çok iyi hatırlıyorum. 1280*1024 ve yüksek ayarlarda, DX 11 yokken 20 FPS alıyordum. Ama düşük ayarlarda kasmıyordu. 30 ve üzeriydi yani. Fazla da üzeri değil hani :D

Düşük grafik ayarlarında da oyunun zevki çıkmıyor, ortasını tutturabilen aşk olsun :D

2022 GTA the trilogyden 30 FPS medium ayarlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı