HD 6670 Windows 11 sürücüsü

Amd'nin yazılımını boşver hantal ve sorun çıkarmaya her zaman müsait zaten sevmiyorum. Sürücüyü sil yeniden başlat, aygıt yöneticisine gel ekran kartına sürücüyü güncelle de, bilgisayarımı sürücü için tara de, sürücü dosyasını nereye çıkardıysan içini aç packages- drivers- display yolunu izle. Sonra orada WT6A_INF klasörü var orayı göster ve sürücüyü yükle.

Son düzenleme:
AMD'nin yazılımını boş ver hantal ve sorun çıkarmaya her zaman müsait zaten sevmiyorum. Sürücüyü sil yeniden başlat, aygıt yöneticisine gel ekran kartına sürücüyü güncelle de, bilgisayarımı sürücü için tara de, sürücü dosyasını nereye çıkardıysan için aç packages- drives- display yolunu izle. Sonra orada WT6A_INF klasörü var orayı göster ve sürücüyü yükle.

Sürücü zaten güncel diyor Aygıt Yöneticisi
AMD'nin yazılımını boş ver hantal ve sorun çıkarmaya her zaman müsait zaten sevmiyorum. Sürücüyü sil yeniden başlat, aygıt yöneticisine gel ekran kartına sürücüyü güncelle de, bilgisayarımı sürücü için tara de, sürücü dosyasını nereye çıkardıysan için aç packages- drives- display yolunu izle. Sonra orada WT6A_INF klasörü var orayı göster ve sürücüyü yükle.

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim

Sorun çözüldü çok teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı