K kenanulasanturk Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2022 #1 Bugün bir sorunla karşılaştım. Ekran kayıyordu? CS:GO bir şey yapıyor kapattım oyunu yine aynı ekran kayık. Ekran kartım: AMD Radeon HD 6800 Series. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2022
Bugün bir sorunla karşılaştım. Ekran kayıyordu? CS:GO bir şey yapıyor kapattım oyunu yine aynı ekran kayık. Ekran kartım: AMD Radeon HD 6800 Series.
Ryuko Matoi Picopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2022 #2 Buna benzer bir sorunu eski ekran kartım yandığında ekranın 1 kısmı sağdan sola gitmişti böyle bu sadece oyunda mı yoksa normalde boyle degil mi? Artı 0 Eksi
Buna benzer bir sorunu eski ekran kartım yandığında ekranın 1 kısmı sağdan sola gitmişti böyle bu sadece oyunda mı yoksa normalde boyle degil mi?
KS KS K kenanulasanturk Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2022 #3 Abi oyunu açınca oluyor normal masaüstündede oldu format attım olmadı tamirciye götürecem ekran kartı hatası bence Artı 0 Eksi
Abi oyunu açınca oluyor normal masaüstündede oldu format attım olmadı tamirciye götürecem ekran kartı hatası bence