HD 6800 Sistemde Performans Düşüklüğü

Neden söylediğinizi biliyorum. Sen peki adamın render yaptığını anlayabiliyormusun?

İşlemci 2133 mhz veya 2400 mhz desteklemeden sonra nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ? En fazla 1866 mhz destekliyor.

Çok teşekkürler aklımda 4x8 kingston hper x blak edition var 1866 mhz bunu için ne diyorsunuz. ayrıca daha uygun fiyatlı bi ekran kartı öneriniz var mı ?

Sistem darboğaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 gb RAM almaya ne gerek var ? Ben 16 kullanıyorum fazla fazla yetiyor. Şimdilik 2x4 8gb bir ram yeterli. Render alınmadıkca.

Tamam cok teşekkürler. Su an üzerinde zaten 3x4 gb dominator extreme var. Onları bir arkadaşa verip 4 slotuda dodurmak istiyorum, ondan sordum. İstediğim performansın çok iyi olması. Yalnız bütçem 1200 1300 falan kaldı, uygun bir ekran kartıyla tamamlayıp bir süre rahat çalışmak istiyorum. Tabi yardımlarınız la .

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2133 mhz veya 2400 mhz desteklemeden sonra nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ? En fazla 1866 mhz destekliyor.
Anakart demek istedin sanırım.
Çok teşekkürler aklımda 4x8 kingston hper x blak edition var 1866 mhz bunu için ne diyorsunuz. ayrıca daha uygun fiyatlı bi ekran kartı öneriniz var mı ?
Bu aralar R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kart gözüme çarpıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…