HD 6800 Sistemde Performans Düşüklüğü

Çok teşekkürler aklımda 4x8 kingston hper x blak edition var 1866 mhz bunu için ne diyorsunuz. ayrıca daha uygun fiyatlı bi ekran kartı öneriniz var mı ?

Tamam cok teşekkürler. Su an üzerinde zaten 3x4 gb dominator extreme var. Onları bir arkadaşa verip 4 slotuda dodurmak istiyorum, ondan sordum. İstediğim performansın çok iyi olması. Yalnız bütçem 1200 1300 falan kaldı, uygun bir ekran kartıyla tamamlayıp bir süre rahat çalışmak istiyorum. Tabi yardımlarınız la .

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2133 mhz veya 2400 mhz desteklemeden sonra nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ? En fazla 1866 mhz destekliyor.
Anakart demek istedin sanırım.
Çok teşekkürler aklımda 4x8 kingston hper x blak edition var 1866 mhz bunu için ne diyorsunuz. ayrıca daha uygun fiyatlı bi ekran kartı öneriniz var mı ?
Bu aralar R9 280 DUAL-X GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar bu kart gözüme çarpıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı