Emir Yazıcı
Megapat
Daha fazla
Merhaba son iki haftadır çözemediğim bir problem var açıklıyorum. Normalde kullandığım HD 4650 ekran kartim vardı fakat bana yetmiyor. Bu yüzden HD 6850 aldım. Tabi bu kartlar tamamen geçici malum kart fiyatları yüzünden. Sistemim şu 8+8 3200 MHz RAM Ryzen 5 3600 Gigabyte B450M S2H V2 Power Supply 650W 80+ Sharkoon marka. Kartım elime ulaştığında HD 4650 takılı iken PC'yi Windows üzerinde sıfırladım ve HD6850'yi takıp uygun driveri indirdim (beta). Fakat driver inerken görüntü gitti ve siyah ekran geldi. Tekrar tekrar açmaya çalıştım fakat bilgisayar sürekli yeniden başlıyor ve siyah ekran geliyor 3. yeniden açılışında kurtarma moduna giriyor. Bende güvenli modda DDU ile driveri sildim. Ve sonucunda PC açıldı görüntü geldi ama 30-35 saniye içinde tekrar siyah ekran geldi bu yüzden de driver kuramadım. Bu sürekli böyle driveri siliyorum görüntü geliyor 30-35 sn sonra yine gidiyor. Elimde yedek bir kart var. Ama sorunu çözemiyorum sürekli böyle. Bir konum daha var göz atabilirsiniz. Kartın çalıştığına eminim çünkü aldığım kişi göndermeden önce görüntülü konuşma ile test etti.
Son düzenleyen: Moderatör: